ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Виявлення і взяття на контроль проблемних родин, де є діти

Дата: 26.01.2021 10:27
Кількість переглядів: 405

Виявлення і взяття на контроль проблемних родин, де є діти

На робочій нараді, у понеділок, 25 січня, Пристоличний сільський голова Микола Каськів обговорив із начальником управління гуманітарного розвитку Андрієм Хоменком і керівником служби у справах дітей Людмилою Корніякою ситуацію щодо кількості проблемних родин із дітьми на території ОТГ і озвучив своє бачення ситуації.

Пряма мова М. КАСЬКІВА: «Наше спільне завдання разом із освітніми заклади та управлінням соціального захисту виявити та взяти на контроль  ті родини з дітьми, які зіштовхнулися з певними життєвими труднощами: домашнє насилля, зловживання алкоголем, наркозалежність, системні прогули школи, скрутне матеріальне становище, недоїдання чи неможливість опалювати житло, потреба в лікуванні тощо. Кожна ситуація індивідуальна, її потрібно вивчати.

Ми повинні створити комісію, щоб відвідати такі родини, провести відповідну роз’яснювальну роботу з батьками. І якщо буде необхідно, то допомогти таким сім’ям матеріально.

Можливо, потрібно внести до Програми «ТУРБОТА - СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ» на 2021-2023 роки пункт про надання пайків із базовими продуктами харчування людям, які потребуватимуть цього на певний період. Думаю, депутати будуть не проти.

Ці питання потрібно обговорювати. Наше завдання як влади  – дбати про людей».

ДЕТАЛІ. Людмила Корніяка прозвітувала, що така робота уже розпочалася, вона особисто з представниками поліції минулого тижня побувала в кількох проблемних сім’ях  і продовжує формувати список дітей і родин, яким потрібна підтримка.

НАГАДАЄМО, нещодавно створена служба у справах дітей знаходиться у приміщенні Пристоличної сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь