A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Про погодження заміни теплолічильника та обогрівача-бойлера на об’єкті «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 200 відвідувань у зміну з перспективою розвитку по вул.Лермонтова,9 с.Щасливе Бориспільського району Київської обл

Дата: 26.01.2021 17:55
Кількість переглядів: 418

 

 

Фото без опису

 

                                                ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 21 січня 2021 року                       № 10

 

Про погодження заміни теплолічильника та обогрівача-бойлера на об’єкті «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 200 відвідувань у зміну з перспективою розвитку по вул.Лермонтова,9 с.Щасливе Бориспільського району Київської області»

 

Відповідно до  ст. 28, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши та обговоривши лист № 06-12/20 від 11.12.2020 р. ТОВ «Укрспецсервіс»,   лист Щасливської сільської ради  № 02-14/1366  від 11.12.2020 р. до проектної організації ПП «Київенергопроект»,   лист № 01/12 від 23.12.2020 р. ПП «Київенергопроект»,  щодо погодження заміни теплолічильника СВТУ 11Т (М2) Ду40 на лічильник тепла Scylar Int E/FS473 ДУ40 (виробництво Elin Wasserwerkstechnik Geselschaft, Австрія), що є дешевшим, має аналогічні технічні характеристики і менші строки поставки, а також ємкісний підігрівач-бойлер води ГВП 400л з електричним теном на 4,5 кВт Reflex  на ємкісний підігрівач -бойлер комбінований з електричним теном 4,5 кВт Cordivari BollY (Італія), який є дешевшим і є в наявності, та  які за технічними характеристиками задовільнять проектним вимогам, на об’єкті «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 200 відвідувань у зміну з перспективою розвитку по вул.Лермонтова,9 с.Щасливе Бориспільського району Київської області», з метою покращення якості робіт, 

виконком Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Дозволити генпідрядній організації ТОВ «Укрспецсервіс» замінити теплолічильник СВТУ 11Т (М2) Ду40 на лічильник тепла Scylar Int E/FS473 ДУ40 (виробництво Elin Wasserwerkstechnik Geselschaft, Австрія), та ємкісний підігрівач-бойлер води ГВП 400л з електричним теном на 4,5 кВт Reflex  на ємкісний підігрівач -бойлер комбінований з електричним теном 4,5 кВт Cordivari BollY (Італія) на об’єкті «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини 200 відвідувань в зміну з перспективою розвитку по вул. Лермонтова,9 в с.Щасливе Бориспільського району Київської області, передбачених укладеним Договором та провести оплату фактично виконаних обсягів робіт з урахуванням зазначеної заміни.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника сільського голови Дембіцького Василя Миколайовича.

 

 

 

Сільський голова                                                  Микола КАСЬКІВ 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь