ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів про систематичні виїзні прийоми громадян і призначення старост

Дата: 27.01.2021 21:56
Кількість переглядів: 483

 

  • 27 січня Пристоличний сільський голова Микола Каськів провів прийом громадян у селі Щасливе. Він запевнив, що відтепер щосереди можна записуватися й приходити до сільради на прийом.

Початок зустрічі о 09.00.

 

  • Також 27 січня Микола Каськів поспілкувався з мешканцями села Чубинське і пообіцяв, що надалі кожної середи проводитиме такі прийоми сам чи зі своїми заступниками об 11.30 у приміщення Інституту розведення і генетики тварин ім. М.В. Зубця, кабінет 322.

 

  • Щочетверга – виїзні зустрічі керівництва Пристоличної сільради у селі Велика Олександрівка, прийом громадян здійснюватиметься у приміщенні колишньої сільради  з 09.00 до 10.30.

 

 

  • Кожного четверга будуть зустрічі сільського голови з  жителями Дударкова та Займища з 11.00 до 13.00 у приміщенні колишньої сільради.

ВАЖЛИВО! Микола Каськів започаткував систематичні прийоми у всіх селах ОТГ згідно з оприлюдненим графіком, щоб особисто вивчити проблематику сіл і потреби громадян.

Пряма мова М.КАСЬКІВА: «У кожному селі в мене запитують про призначення старост. Відповім для усіх: я сільський голова Пристоличної сільської ради і тому мій обов’язок зараз вникнути у життєдіяльність кожного населеного пункту ОТГ, знайти шляхи вирішення різних проблем, познайомитися з людьми.

На часі – налагодити комунікацію з селами, запустити спільну систему роботи, документообіг, отримати документацію з сільрад, що ліквідовуються.  А вже потім дійте справа до призначення старост. Усі кандидатури будуть виноситися на обговорення».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь