A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Результати візитів до родин із дітьми, які потребують підтримки

Дата: 29.01.2021 09:35
Кількість переглядів: 394

 

ВІЗИТИ. Протягом нинішнього тижня делегація Пристоличної сільської ради у складі заступника сільського голови Євгена Погорєлого, начальника відділу у справах дітей Людмили Корніяки, начальника відділу соціального захисту населення Наталії Продан та за участі представників поліції здійснила об’їзди до родин із дітьми, які опинилися у  скрутних життєвих обставинах або можуть потребувати певної підтримки, чи належать до категорій: багатодітні, сім’ї, де соло-батьки тощо.

Пряма мова Л. КОРНІЯКИ: «Ми відвідали три родити у Щасливому, п’ять – на території колишньої Великоолександрівської сільради, 10 – у Дударкові. І це далеко не всі родини, які потребують втручання. Люди відчиняли нам двері, йшли на контакт, ми зробили висновки щодо потреб кожної сім’ї. Такі візити продовжаться для виявлення усіх родин ОТГ, яким потрібна допомога чи взяття на облік.

Ми пояснювали батькам, що окрім психологічної, юридичної чи матеріальної допомоги, можемо закріпити за ними соціального фахівця, який здійснюватиме супровід родини, допомагатиме вийти зі скрутного становища.

Також було виявлено родини, щодо яких порушуватиметься питання про вилучення дітей або позбавлення батьківських прав, є родини, які знаходяться у скрутному матеріальному становищі».

ПОДРОБИЦІ. Обговорення проблем таких сімей в індивідуальному порядку виноситиметься на розгляд комісії з питань захисту дітей, графік засідань нині складається.

НАГАДАЄМО, служба у справах дітей знаходиться у приміщенні Пристоличної сільської ради, туди можна звернутися за консультацією і роз’ясненням із питань сім’ї,  дітей і батьківства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь