A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Друге пленарне засідання 2 сесії 8 скликання

Дата: 02.02.2021 15:51
Кількість переглядів: 529

В зв"язку виробничою необхідністю, друге пленарне засідання 2 сесії 8 скликання переноситься на 15.00 годин 4 лютого 2021 року в залі засідання Пристоличної сільської ради за адресою: с.Щасливе вул., Фестивальна №39

Порядок денний

04.02.2021 р. (друге пленарне засідання другої сесії)

 

Бюджетні питання:

  1. Про затвердження виконання сільського бюджету за  2020 рік Дударківської сільської ради.
  2. Про затвердження виконання сільського бюджету за  2020 рік Великоолександрівської сільської ради.
  3. Про затвердження виконання сільського бюджету за  2020 рік Щасливської сільської ради.
  4. Про затвердження ліміту витрат пального та визначення місця зберігання  службових автомобілів Пристоличної сільської ради та  її виконавчих органів у 2021 році.
  5. Про встановлення ліміту залишку готівки в касі виконавчого комітету Пристоличної сільської ради.
  6. Розгляд звернення УКБ про затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт приміщень будівлі по вул. Лермонтова, 9 в селі Щасливе Бориспільського району Київської області».
  7. Про внесення змін до бюджету.
  8. Про затвердження Програми «Турбота – соціальний захист та соціальне забезпечення населення» Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області на 2021-2023 роки.
  9. Про затвердження Програми «Розвитку та підтримки Комунальних підприємств Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області» на 2021-2023 роки.
  10. Про затвердження Програми «Забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області» на 2021-2023 роки.
  11. Про затвердження Програми «Розвитку місцевого самоврядування у Пристоличній об’єднаній територіальній громаді» на 2021-2023 роки.
  12. Про затвердження комплексної цільової програми «Молодь і спорт Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області» на 2021-2023 роки.
  13. Про затвердження комплексної програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» на 2021-2023 роки.
  14. Про затвердження Програми Пристоличної сільської ради «Землеустрій населених пунктів» на 2021-2023 роки.
  15. Про затвердження Програми «Профілактика та протидії злочинності

«Безпечна громада» на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області на 2021-2023 роки.

  1. Про затвердження Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей»

Пристоличної об’єднаної територіальної громади на 2021-2023 роки.

  1. Про затвердження Програми «Розвитку системи освіти Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області» на 2021-2023 роки.
  2. Про затвердження комплексної цільової Програми розвитку культури Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області» на 2021-2023 роки.
  3. Про затвердження Програми «Благоустрій населених пунктів» Пристоличної об’єднаної територіальної громади на 2021-2023 роки.
  4. Про затвердження Програми «Утримання та розвиток інфраструктури доріг» Пристоличної об’єднаної територіальної громади на 2021-2023 роки.
  5. Про затвердження Програми «Запобігання виникненню та поширенню на території Пристоличної сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2» на 2021 р.
  6. Про затвердження Програми розвитку пластового руху в “Станиця Щасливе Пласт – Національної скаутської організації України“

 

Земельні питання:

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0315 га у комунальну власність для будівництва дитячого майданчика по вул. Тиха,20 в с. Велика Олександрівка.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,9563 га, яка знаходиться в оренді ПрАТ «ЦУВКП «Атомпромкомплекс» з 11.02 «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на 11.01. «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами».
  3. Про надання дозволу ТОВ «АРМБІЗ ГРУП» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в довгострокову оренду земельної ділянки площею 0,2912 га, цільове призначення: 11.02 «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», для обслуговування і експлуатації цеху по виготовленню взуття та компресорної в с. Дударків, вул. Садова,5».
  4. Про розгляд звернення ПП Веклич І.М. щодо зменшення відсотку річної орендної плати в зв’язку з значним підвищенням нової нормативної грошової оцінки земель с. Щасливе.
  5. Про розгляд звернення ТОВ «МСВЕЛКОМ» щодо зменшення відсотку річної орендної плати та встановлення строку оренди земельної ділянки площею 0,1634 га в с. Чубинське.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває в оренді ФОП Дранника Івана Михайловича, площею 0,8450 га, під розміщення майстерні по виготовленню столярних виробів та майстерні по ремонту автомобілів в с. Мала Олександрівка.
  7. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території обслуговуючого кооперативу «Садове товариство «Срібний Бриз» в с. Щасливе, Бориспільського району, Київської області».
  8. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території земельних ділянок орієнтовною загальною площею 9,0 га для розміщення садової забудови в межах с. Щасливе, Бориспільського району, Київської області».
  9. Про надання дозволу виконавчому комітету сільської ради на розроблення містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 2,1601 га, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в с. Велика Олександрівка», яка належить гр. Позднякову В.В.
  10. Про надання дозволу виконавчому комітету сільської ради на розроблення містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 0,24 га, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (автомийний комплекс) в с. Чубинське», яка належить гр. Колоненку А.О.
  11. Про надання дозволу виконавчому комітету сільської ради на розроблення містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 20,0036 га, для розміщення складських блоків в с. Дударків, вул. Незалежності,2/1», яка належить ТОВ «ФМ С Є Десна».
  12. Про надання дозволу Шевченко Миколі Павловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Л.Українки,24 в с. Дударків.
  13. Про надання дозволу Карпцю Юрію Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провул. Пушкіна,25 в с. Дударків.
  14. Про надання дозволу Лахну Миколі Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,24 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. в с. Дударків по вул. Героїв Небесної Сотні,48.
  15. Про розгляд звернення гр. Чайки А.О. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою для відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,14 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків, вул. Миру.
  16. Про затвердження гр. Черниш Юлії Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0864 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. В. Олександрівка.
  17. Про затвердження гр. Михайленку Григорію Ільковичу та Лютій Світлані Іллівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1932 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Чубинське, вул. Вербицького,67.
  18. Про затвердження гр. Біловолу Олександру Миколайовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1069 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Ю.Гагаріна,39 в с. Безуглівка.
  19. Про затвердження гр. Чукаленку Петру Івановичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0950 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Мала Олександрівка.
  20. Про затвердження гр. Гончарук (Хамідулліній) Оксані Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0968 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Мала Олександрівка.
  21. Про затвердження гр. Титарчук Ларисі Іванівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0032 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 202-г.
  22. Про затвердження гр. Титарчуку Дмитру Наумовичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0032 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 237-г.
  23. Про затвердження гр. Малюк Тамарі Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0050 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 104-г.
  24. Про затвердження гр. Червяку Анатолію Михайловичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0047 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 103-г.
  25. Про затвердження гр. Швець Наталії Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0035 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 53-г.
  26. Про затвердження гр. Сахно Надії Семенівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0032 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 225-г.
  27. Про затвердження гр. Хавруку Олексію Олександровичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0091 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 219-г.
  28. Про затвердження гр. Кравченку Валентину Петровичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0033 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 248-г.
  29. Про затвердження гр. Олексієнку Валерію Михайловичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 10-г.
  30. Про затвердження гр. Вовку Василю Валентиновичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 231-г.
  31. Про затвердження гр. Вращуку Андрію Володимировичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Гагаріна.
  32. Про затвердження гр. Іваненко Ірині Анатоліївні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0035 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Щасливе.
  33. Про затвердження гр. Остапенку Юрію Михайловичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0056 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Щасливе.
  34. Про затвердження гр. Мельнику Олегу Степановичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0036 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Щасливе.
  35. Про затвердження гр. Буторіній Дарині Олегівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0091 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Щасливе.
  36. Про надання дозволу Масловій Тамарі Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська.
  37. Про надання дозволу Щербині Іллі Ігоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 135-г.
  38. Про надання дозволу Штефан Юлії Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 1-г.
  39. Про надання дозволу Вусик Марії Григорівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 73-г.
  40. Про надання дозволу Верні Василю Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 28-г.
  41. Про надання дозволу Фастовець Ніні Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Матросова.
  42. Про надання дозволу Бойчук Юлії Степанівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Велика Олександрівка (масив № 4).
  43. Про надання дозволу Маслянко Надії Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0700 га для ведення особистого селянського господарства в с. Велика Олександрівка (масив № 4).
  44. Про надання дозволу Вишневській Людмилі Леонідівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0500 га для ведення особистого селянського господарства в с. Велика Олександрівка (масив № 4).
  45. Про надання дозволу Кислому Петру Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,165 га для ведення особистого селянського господарства в с. Мала Олександрівка.
  46. Про надання дозволу Шевченко Оксані Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,05 га для ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе, по вул. Гоголівська.
  47. Про надання дозволу Котевич Русанні Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1983 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків, по вул. Солов’їна,2.
  48. Про надання дозволу Сюрменко Людмилі Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,07 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків, по вул. Незалежності.
  49. Про надання дозволу Черепащук Любові Віталіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,125 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка, вул. Броварська,18.
  50. Про надання дозволу Олейніковій Вікторії Анатоліївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,017 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка, вул. Матросова,23-А.
  51. Про надання дозволу Сосницькому Євгенію Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,05 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка, вул. Привітна,43.
  52. Про надання дозволу Бєлєвцову Андрію Вікторовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,026 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Мала Олександрівка, вул. Малинова.
  53. Про затвердження гр. Корж Світлані Сергіївні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0500 га для ведення особистого селянського господарства в с. Велика Олександрівка.
  54. Про затвердження гр. Стецюк Раїсі Іванівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0097 га для ведення особистого селянського господарства в с. Велика Олександрівка, вул. Сонячна.
  55. Про затвердження гр. Прудкому Михайлу Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,1331 га по вул. Авдєєва,12 в с. Велика Олександрівка.
  56. Про затвердження гр. Кислому Віктору Васильовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,0794 га по вул. Шкідбна,3-А в с. Мала Олександрівка.
  57. Про затвердження гр. Ковальчуку Владиславу Олександровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1069 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе, вул. Мисливська,42.
  58. Про затвердження гр. Шатило Михайлу Євстафійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе, вул. Райдужна,4.
  59. Про затвердження гр. Момот Катерині Іванівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0700 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка, вул. Привітна,35.
  60. Про добровільну відмову від права приватної власності гр. Карацюби Олега Олександровича та передачу у комунальну власність земельної ділянки площею 0,2432 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (вулиця) в с. Безуглівка.
  61. Про затвердження гр. Ковбасі Любові Омельківні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га по вул. Київська,44, с. Дударків.
  62. Про затвердження гр. Карпцю Василю Григоровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га по вул. Пушкіна,25 в с. Дударків.
  63. Про затвердження гр. Кулику Олегу Васильовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га по вул. Незалежності, 38-А  в с. Дударків.
  64. Про затвердження гр. Котевич Русанні Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га по вул. Солов’їна,2 в с. Дударків.
  65. Про затвердження гр. Бухал Тетяні Петрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,2500 га по вулЛісова,35 в с. Дударків.
  66. Про затвердження гр. Трикозу Володимиру Івановичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0837 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків, по провул. Рильського.
  67. Про затвердження гр. Бухало Марії Андріївні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,2048 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків, по вул. Незалежності, 102.
  68. Про затвердження гр. Баюрі Катерині Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,4422 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків, по вул. Першотравнева.
  69. Про затвердження гр. Грінченко Любові Іванівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1301 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Київська.
  70. Про затвердження гр. Кулику Олегу Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,2211 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Незалежності, 38-А.
  71. Про затвердження гр. Бабич Альоні Вікторівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1362 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Київська.
  72. Про затвердження гр. Клишті Наталії Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1199 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Київська.
  73. Про затвердження гр. Карпцю Василю Григоровичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,2000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Пушкіна.
  74. Про затвердження гр. Катеренюк Лесі Вікторівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1621 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Вишневій, 10-А.
  75. Про затвердження гр. Петренко Ірині Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1492 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по провул. Шевченка,98.
  76. Про затвердження гр. Петренко Ганні Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Вишневій, 31.
  77. Про затвердження гр. Бондаренко Світлані Сергіївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Вишневій, 29.
  78. Про затвердження гр. Здольніку Ярославу Валерійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1758 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Шевченка,100.
  79. Про затвердження гр. Юдакову Олександру Вікторовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1492 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Шевченка,96.
  80. Про затвердження гр. Ярош Наталії Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2224 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Садова,8.
  81. Про затвердження гр. Московчуку Дмитру Володимировичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1647 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Задорожнього,12-А.
  82. Про затвердження гр. Бабич Альоні Вікторівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по провул. Першотравневому,38.
  83. Про затвердження гр. Голубничій Наталії Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Броварська,37.
  84. Про затвердження гр. Гайовій Ірині Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Прудкого,19.
  85. Про затвердження гр. Григоренко Валентині Петрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по провул. Рильського, 10/7.
  86. Про розгляд звернення гр. Тимчук О.С., щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки площею 0,23 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе.
  87. Про розгляд звернення гр. Бортуна В.В., щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки площею 0,2001 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе.
  88. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Журжій І.К. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для ведення садівництва в с. Мала Олександрівка.
  89. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Скіть П.С. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,25 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Мала Олександрівка.
  90. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Божек А.М. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,06 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Мала Олександрівка.
  91. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Антіпіну О.Ю. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,25 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Мала Олександрівка.
  92. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Власюку І.Б. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,006 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Вишнева,36 в с. Велика Олександрівка.
  93. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Женжері І.І. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,01 га для  будівництва індивідуального гаража по вул. Матросова в с. Велика Олександрівка.
  94. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Шульзі Л.В. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,15 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка.
  95. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Черняк М.М. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,0023 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Велика Олександрівка.
  96. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Дубовому О.В. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе.
  97. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Коршомному В.В. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,08 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Безуглівка, вул. Тюльпанова.
  98. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Кабанову Є.О. для відведення у власність земельної ділянки площею до 2,0 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе.
  99. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Михальчуку О.Д. для відведення у власність земельної ділянки площею до 2,0 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе.
  100. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Белінської О.Ф. для відведення у власність земельної ділянки площею до 2,0 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе.
  101. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Шпеку Б.П.. для відведення у власність земельної ділянки площею до 2,0 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе.
  102. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Шубану М.В. для відведення у власність земельної ділянки площею до 2,0 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе.
  103. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Черненко А.В. для відведення у власність земельної ділянки площею до 2,0 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе
  104. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Скрипченку О.М. для відведення у власність земельної ділянки площею до 2,0 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе.
  105. Про розгляд звернення гр. Ребракова К.В., щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. для відведення у власність земельної ділянки площею 1,98 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе.
  106. Про розгляд звернення гр. Ребракової Н.В., щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки площею 1,98 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Щасливе.
  107. Про розгляд звернення, щодо повернення гр. Антиповій Г.І. земельної ділянки площею 0,08 га для жилого будинку в с. Велика Олександрівка по вул. Київській шлях.
  108. Про розгляд звернення гр. Максимчука О.О. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка.
  109. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Черняк М.М. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,0023 га для  обслуговування КТП-1152 по вул. Молодіжна, 21-А в с. Велика Олександрівка.
  110. Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Єльоскіну В.М. для відведення у власність земельної ділянки площею 9,2 га для  будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, для адміністративно-побутових будівель, інших споруд в с. Велика Олександрівка.
  111. Про розгляд звернення гр. Якушевої Т.П. про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,1833 га по вул. Київській шлях,14 в с. Велика Олександрівка.
  112. Про розгляд звернення гр. Паутова Ю.В. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Незалежності.
  113. Про розгляд звернення гр. Жиліна Г.В. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки площею 0,18 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка.
  114. Про розгляд звернення гр. Жиліна Г.В. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки площею 0,14 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Чубинське.
  115. Про розгляд звернення гр. Денисенка В.І. про затвердження проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків, вул. Лісова.
  116. Про розгляд звернення гр. Павленко Н.П. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки площею 0,03га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка, по вул. Тиха,3.
  117. Про розгляд звернення гр. Кислого В.М., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  118. Про розгляд звернення гр. Глущенка Р.А., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  119. Про розгляд звернення гр. Кузіна А.В., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  120. Про розгляд звернення гр. Расенко С.І., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  121. Про розгляд звернення гр. Бортник Р.О., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  122. Про розгляд звернення гр. Бортника О.М., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  123. Про розгляд звернення гр. Андріяш О.І., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,004 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  124. Про розгляд звернення гр. Соловей Т.В., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,003 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  125. Про розгляд звернення гр. Святовця О.В., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,002 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  126. Про розгляд звернення гр. Романченко Т.М., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,002 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  127. Про розгляд звернення гр. Гришаєнка С.О., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,002 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  128. Про розгляд звернення гр. Василенка О.М., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,002 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  129. Про розгляд звернення гр. Кустенко О.О., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,002 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  130. Про розгляд звернення гр. Завальнюка Р.В., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,002 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  131. Про розгляд звернення гр. Завальнюк О.І., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,005 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.
  132. Про розгляд звернення гр. Калити В.П., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.

 

ІНШІ:

 

  1. Про затвердження Регламенту Пристоличної сільської ради.
  2. Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Пристоличної сільської ради.
  3. Про створення депутатської фракцій Пристоличної сільської ради восьмого скликання.
  4. Про звернення депутатів Пристоличної сільської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів на тепло, електроенергію та послуги з централізованого водопостачання.
  5. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Пристоличної сільської ради та опису посвідчення.
  6. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Пристоличної сільської ради в новій редакції.
  7. Про затвердження Порядку присвоєння та зміни адрес об’єктам нерухомості на території Пристоличної сільської ради Пристоличної сільської ради у новій редакції.
  8. Про визнання замовником Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради.
  9. Про зміну назви КП Щасливської сільської ради ЖКК «Щасливський»  та затвердження Статуту КП ЖКК «Щасливський» у новій редакції.
  10. Про зміну назви КП Щасливської сільської ради «Щасливе Сервіс»  та затвердження Статуту КП «Щасливе Сервіс»   у новій редакції.
  11. Про зміну назви, засновника КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» та затвердження Статуту КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс», зменшення статутного капіталу та затвердження статуту КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс», у новій редакції.
  12. Про збільшення терміну реорганізації Великоолександрівської сільської ради та Дударківської сільської ради шляхом приєднання до Пристоличної сільської ради.
  13. Про внесення змін в структуру апарату Пристоличної сільської ради та її виконавчих органів.
  14. Про внесення змін до рішення «Про деякі питання оплати праці працівників закладів та установ Пристоличної сільської ради»   від  24 грудня 2020 року № 37 – 2 – VIІI та викласти у новій редакції що фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджету Пристоличної сільської ради.
  15. Про надання виконавчому комітету Пристоличної сільської ради повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
  16. Про зміну місцезнаходження Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради  та затвердження Положення про Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради у новій редакції. 
  17. Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Пристоличної сільської ради та положення про неї.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь