ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів про успішний старт функціонування Пристоличної ОТГ

Дата: 05.02.2021 09:32
Кількість переглядів: 450

 

Фото без описуНизка важливих бюджетних питань і 171 земельне питання розглянули депутати 04 лютого на другому пленарному засіданні другої сесії Пристоличної сільської ради VIII скликання.

Перед початком роботи головуючий засідання – Пристоличний сільський голова Микола Каськів, зазначив, що управління, відомства і заклади ОТГ уже отримали першу зарплату з нового бюджету, який затверджував депутатський корпус нинішнього скликання. Також керівник повідомив, що проплачені кошти за енергоносії, тривають тендерні процедури закупівель, безперебійно працюють комунальні й освітні заклади, тож загалом робота нової Пристоличної ОТГ стартувала успішно.

Пряма мова М. КАСЬКІВА: «Я дякую депутатському корпусу і всім працівникам апарату, управлінь і відомств, усіх закладів сіл Пристоличної сільської ради. Це наша спільна маленька перемога у процесі запуску роботи ОТГ. Сподіваюся, що ми усі й надалі будемо працювати злагоджено і результативно».

У ПІДСУМКУ. Після закінчення непростої сесії Микола Каськів назвав роботу зібрання успішним, адже усі питання були розглянуті, обговорення були з дотримання регламенту та з повагою один до одного, незважаючи на політичні розбіжності обранців.

На думку сільського голови, у Пристоличній сільській  раді сформувалася гарна команда, здатна працювати на результат, на благо виборців і розбудови ОТГ.

Фото без опису  Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь