A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

У Дударкові зі снігом справилися комунальники за підтримки ДП «Чайка» і місцевого фермера

Дата: 09.02.2021 10:17
Кількість переглядів: 418

 

Фото без опису09 лютого на територія колишньої Дударківської сільської ради розпочалися роботи з розчищення доріг від снігу з 03.30 до 07.00 – техніка працювала в посиленому режимі.

Про це повідомив Владислав Тесля, спеціаліст Пристоличної сільської ради, нині відповідальний за дударківський напрямок.  

Пряма мова В. ТЕСЛІ: «Ми разом справилися із наслідками снігопаду. Ще затемна КП «Комунальне унітарне підприємство «Олександрівкажитлобудсервіс» працювало на нашій території, йому допомагали працівники ДП «Чайка» та місцевий фермер Вадим Денисенко на своєму тракторі.

На ранок 09 лютого центральні дороги і під’їзди до соціальних об’єктів були розчищені. Є повідомлення у соцмережах, що деякі вилиці лишаються непроїзні, тому я зв’язуюся з людьми, з’ясовуємо, як можна допомогти. Ситуація контрольована.

Від імені односельців я дякую комунальникам за добросовісну роботу, а також керівництву ДП «Чайка» і родині Денисенків за своєчасну допомогу. Приємно, що місцева громада стає більш активною і дієвою».

ВІДОМО, що Владислав Тесля – один із тих, хто активно переймається проблемами Дударкова. Так, 25 січня він за власний кошт організував вивезення сміття від гуртожитку за адресою: вул. Гоголя, 51. Також допомагав із вивезенням сільської ялинки, сприяв усуненню пориву централізованого водопостачання на вул. Гоголя та Незалежності.

Його родина не перший рік займається благодійністю. Наприклад, минулого року до Дня святого Миколая за ініціативи Теслі були вручені солодкі подарунки дітям-сиротам, багатодітним і малозабезпеченим родинам;  малі побували на святі у Щасливому.

Владислав Тесля закликає односельців забути усі чвари, непорозуміння  й усім разом брати посильну участь у життєдіяльності  сіл Дударків і Займище.

Фото без опису Фото без опису

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь