ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів: «Ми разом справляємося з викликами зими. Долучайтеся!»

Дата: 10.02.2021 10:34
Кількість переглядів: 372

 

 

Такого снігопаду, як цього лютневого тижня, давно не бачила не лише Київщина та Україна, але й країни Європи і світу. Це глобальна ситуація і серйозний виклик погоди для усіх комунальних і дорожніх служб. Зі ЗМІ відомо, що навіть розвинені країни не справляються з наслідками негоди.

ФАКТ. Комунальники Пристоличної ОТГ другий день майже безперервно розчищають автошляхи і тротуари від снігу, задіяна уся наявна техніка, усі співробітники, керівництвом сільської ради у процесі загальної роботи, на допомогу вийшла техніка місцевих підприємств, окремі фермери на волонтерських засадах виявили бажання допомогти.

Пристоличний сільський голова Микола Каськів 10 лютого заявив, що вцілому спільними зусиллями влада і громада порівняно нормально справляється з ситуацією.

Пряма мова М. КАСЬКІВА: «Хочу звернутися до керівників і працівників комунальних і приватних підприємств, які беруть участь у боротьбі з наслідками стихії на території нашої ОТГ, щоб подякувати за їхню результативну роботу. Разом ми справляємося. Ця ситуація довела, що ми сильна Громада і все, що відбувається на нашій території – відповідальність кожного.

Сніжної зими у нас не було років три, але Пристолична ОТГ довела готовність до нинішнього випробування – це показник того, що об’єднана територіальна громада працює злагоджено.

Шановні земляки, якщо у когось є нарікання, невдоволення чи претензії до якості робіт із розчищення, то ми приймаємо це і запрошуємо кожного взяти участь у ліквідації наслідків негоди. Розчистіть територію від снігу біля своїх дворів (тільки не на проїзджу частину), біля своїх фірм, магазинчиків, проявіть доброту – допоможіть старенькому сусіду, якщо є така можливість.

Коли на вулиці така красива погода, то сидіти вдома і писати гнівні коментарі у соцмережах не на часі. Фізична робота на свіжому повітрі для спільного блага – це додає настрою і об’єднує. Погодьтеся, що сила громади в єдності. Сподіваюся на розуміння і підтримку жителів усіх сіл ОТГ. Адже європейський і людський підхід – це взаємодопомога, а не критика і пасивність.

Синоптики поки не обіцяють покращення погодних умов. Попереду в нас ще багато роботи. Долучайте до боротьби зі снігом!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь