A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів: «Ми разом справляємося з викликами зими. Долучайтеся!»

Дата: 10.02.2021 10:34
Кількість переглядів: 349

 

 

Такого снігопаду, як цього лютневого тижня, давно не бачила не лише Київщина та Україна, але й країни Європи і світу. Це глобальна ситуація і серйозний виклик погоди для усіх комунальних і дорожніх служб. Зі ЗМІ відомо, що навіть розвинені країни не справляються з наслідками негоди.

ФАКТ. Комунальники Пристоличної ОТГ другий день майже безперервно розчищають автошляхи і тротуари від снігу, задіяна уся наявна техніка, усі співробітники, керівництвом сільської ради у процесі загальної роботи, на допомогу вийшла техніка місцевих підприємств, окремі фермери на волонтерських засадах виявили бажання допомогти.

Пристоличний сільський голова Микола Каськів 10 лютого заявив, що вцілому спільними зусиллями влада і громада порівняно нормально справляється з ситуацією.

Пряма мова М. КАСЬКІВА: «Хочу звернутися до керівників і працівників комунальних і приватних підприємств, які беруть участь у боротьбі з наслідками стихії на території нашої ОТГ, щоб подякувати за їхню результативну роботу. Разом ми справляємося. Ця ситуація довела, що ми сильна Громада і все, що відбувається на нашій території – відповідальність кожного.

Сніжної зими у нас не було років три, але Пристолична ОТГ довела готовність до нинішнього випробування – це показник того, що об’єднана територіальна громада працює злагоджено.

Шановні земляки, якщо у когось є нарікання, невдоволення чи претензії до якості робіт із розчищення, то ми приймаємо це і запрошуємо кожного взяти участь у ліквідації наслідків негоди. Розчистіть територію від снігу біля своїх дворів (тільки не на проїзджу частину), біля своїх фірм, магазинчиків, проявіть доброту – допоможіть старенькому сусіду, якщо є така можливість.

Коли на вулиці така красива погода, то сидіти вдома і писати гнівні коментарі у соцмережах не на часі. Фізична робота на свіжому повітрі для спільного блага – це додає настрою і об’єднує. Погодьтеся, що сила громади в єдності. Сподіваюся на розуміння і підтримку жителів усіх сіл ОТГ. Адже європейський і людський підхід – це взаємодопомога, а не критика і пасивність.

Синоптики поки не обіцяють покращення погодних умов. Попереду в нас ще багато роботи. Долучайте до боротьби зі снігом!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь