ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Засідання виконкому 18.02.2021 р.

Дата: 16.02.2021 10:14
Кількість переглядів: 491

18 лютого о 15.00 відбедуться засдіання виконкому.

Проект порядку денного:

  1. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно-корисних робіт .
  2. Про затвердження Положення про відділ правового та кадрового забезпечення.
  3. Про затвердження плану робіт відділів Пристоличної сільської ради.
  4. Про фінансову звітність комунальних підприємств Пристоличної сільської ради (КП «ЖКК Щасливський», КУП «Великоолександрівка», Дударківське).  
  5. Про присвоєння адреси  земельній ділянці, яка належить Прудкому В.Г. на підставі державного акту на право власності на земельну ділянку, та розташована  в с.Дударків по вул. Шевченка (11).
  6. Про присвоєння адреси  земельній ділянці, яка належить Репійчук А.Б. на підставі державного акту на право власності на земельну ділянку, та розташована  в с.Дударків по вул. Левадна (20).
  7. Про присвоєння адреси  земельній ділянці, яка належить Сорокіну О.Є. на підставі  договору купівлі-продажу земельної ділянки від 30.07.2020 р., та розташована  в с.Мала Олександрівка по вул. Займищанська (7).
  8. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку, який належить Сердюк А.М.,   в с. Щасливе вул. Богуславська (7).
  9. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку, який належить Микитюк О.П.,  в с. Щасливе вул. Незалежності (25).
  10. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку, який належить Мельничуку А.М.,  в с. Щасливе вул. Київська (7А).
  11. Про переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Чубинське, ділянка № 17, Бориспільського району Київської області
  12. Щодо оплати робіт, виконаних за проектом "Капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини вул. Молодіжна в с.Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області. Коригування".
  13. Про розгляд заяви Кікалової Ю.В. щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди в с.Чубинське.
  14. Про розгляд листа ТОВ «ІБК «Будінвестгруп» щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди в с.Мала Олександрівка.
  15. Про розгляд заяви Бойка С.Л. щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди в с.Проліски.
  16. Про розгляд заяви ФОП Касіча І.А. щодо надання дозволу на продовження дії паспорту прив’язки групи тимчасових споруд  в с.Дударків, вул. Героїв Небесноїсотні,1А.
  17. Про розгляд акту обстеження зелених насаджень, що підлягають вирубці в с.Проліски на земельній ділянці 0,6 га, та встановлення розрахунку відновної вартості цих дерев.
  18. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо надання дозволу на видачу технічних умов для підключення до централізованого водопостачання та водовідведення  для ТОВ «БЕЛЛА-ТРЕЙД» для об’єкту «Адміністративний-офісний комплекс».
  19. Про розгляд службової записки інспектора з благоустрою щодо виявлення пошкодження асфальтно-бетонного покриття по вул.Соснова,29 в с.Щасливе.
  20. Інші.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь