A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Дударківці жаліються на відсутність автобусів до станції М «Харківська»

Дата: 24.02.2021 10:31
Кількість переглядів: 811

 

На виїзних прийомах Пристоличного сільського голови Миколи Каськіва дударківці висловлюють претензії щодо частих збоїв руху громадського транспорту на звичних маршрутах для території колишньої Дударківської сільради.

Так, Владислав Тесля, спеціаліст Пристоличної сільської ради, нині відповідальний за дударківський напрямок роботи, повідомив, що приміський маршрут №330 К (бориспільський перевізник ТОВ «Автосервіс»), що курсував від станції метро «Харківська» через село Дудаків до кінцевої зупинки  - с. Займище, вже понад місяць не здійснює пасажирські перевезення. Цей факт обурює селян.

Із відкритих джерел стало відомо, що наразі перевізник ТОВ «Автосервіс» також скасував ще кілька маршрутів у Бориспільському районі, причини не  повідомляються. Торік ним уже був відмінений маршрут до Дударкова через суворі карантинні обмеження. Підпорядкування цього маршруту  в компетенції Київської ОДА.

«Люди жаліються і на збої у роботі іншого приміського маршруту № 359 від ст. М «Лісова» до Дударкова і Займища, який обслуговує ПАТ «Броварське АТП 13209». Автобуси іноді ходять нерегулярно з технічних причин», - розповідає Владислав Тесля.

На третій приміський автобус, який щодня курсує через Дударків - це №13 Бориспіль-Дударків (перевізник ТОВ «Автосервіс»), скарг немає.

За словами Теслі, селяни активно наполягають на відновленні маршруту до станції метро «Харківська» і просять місцеву владу посприяти в цьому.

Нагадаємо, конкурс на обслуговування маршруту проводить Київська ОДА. Чи залишиться цей маршрут у обласному переліку приміських напрямків у 2021 році поки невідомо.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь