A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Мешканці ЖК «7’Я» просять влаштувати їм тристоронню зустріч із забудовником

Дата: 10.03.2021 15:17
Кількість переглядів: 416

Фото без опису10 березня представники від мешканців кількох багатоквартирних будинків ЖК «7’Я», що в селі Щасливе, на вул. Лесі Українки, вкотре побували на прийомі у Пристоличного сільського голови Миколи Каськіва.

Люди прийшли зі своїми старими проблемами, які, за їхніми словами, забудовник роками ухиляється вирішувати і наразі не виходить на зв’язок ні в телефонному режимі, ні через листування.

Люди нарікали на постійні перебої у ЖК із електропостачанням, що призводить до відключення водопостачання та опалення. Говорили, що свердловина на території та герметичні резервуари чистої води знаходяться за 50 м від каналізаційних колодязів; і цей факт може впливати на якість води.

Микола Каськів надав офіційного листа, із яким Пристолична сільська рада уже звернулася до ТОВ «7-БУД», але поки відповіді не отримала.

Зокрема, у листі йдеться: «На адресу Пристоличної сільської ради надходять непоодинокі звернення від власників і мешканців будинків ЖК «7’Я» щодо ненадання/надання неналежної якості житлово-комунальних послуг (із електропостачання, водопостачання та водовідведення, утримання будинків і прибудинкової території.  З метою пошуку шляхів вирішення вищевказаних питань Пристолична сільська рада пропонує провести спільну зустріч за участі уповноважених представників сільської ради, забудовника та інвесторів (власників квартир)…».

Микола Каськів повідомив, що нині вплив органів місцевого самоврядування на діяльність забудовника мінімальний, оскільки поштові адреси проблемним будинкам були присвоєні сільрадою раніше, а зараз забудовник має законне право не звертатися з таким проханням до місцевої вади щодо нових будинків, якщо земельна ділянка під будівництво уже мала поштову адресу.

Начальник КП ЖКК «Щасливський» Євгеній Катасонов запропонував можливий єдиний варіант впливу на забудовника – перекрити водовідведення для четвертого і п’ятого будинків, які не введені в експлуатацію, допоки забудовник не внесе плату за відновлення напірного колектора (внесена лише частина від загальної суми).

У підсумку Микола Каськів висловив сподівання, що ТОВ «7-БУД» вийде на зв'язок із сільською радою до кінця березня для проведення тристороннього діалогу.

Якщо цього не станеться, то власники квартир мають усі підстави звертатися до суду через невиконання забудовником низки умов договору з інвесторами.

Нагадаємо, тристороння зустріч була запланована 10 лютого, але не відбулася через відсутність представника від забудовника.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь