A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

На розгляд сесії буде винесено питання щодо будівництва каналізаційних насосних станцій

Дата: 11.03.2021 14:55
Кількість переглядів: 529

 

На розгляд сесії Пристоличної сілької ради, яка відбудеться 18 березня о 13.00, виносяться важливі для регіону питання –  визначення нового замовника будівництва каналізаційних насосних станцій № 3 (із реконструкцією) у селі Чубинське і будівництва КНС №4 у селі Проліски на вул. Броварська, 14.

Якщо депутати вирішать, то  функції замовника обох об’єктів будуть покладені на Управління капітального будівництва, ЖКГ та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради. За словами начальника УКБ Олександра Строкача, після цього можна буде говорити про заходи щодо реалізації цих об’єктів за наявності фінансування. 

Відомо, що дві КНС мають бути з'єднані  між собою і, за умови реалізації  раніше розробленого проекту будівництва вартістю 237 млн грн,  мали б перекачувати стоки до Бортницької станції аероції.  

НАГАДАЄМО, Пристоличний сільський голова Микола Каськів назвав давню проблему існування так званих «мулових полів» екологічною катастрофою і вважає вирішення її важливим завданням, яке можливо реалізувати спільними зусиллями за фінансування з районного, обласного і державного бюджетів, або завдяки коштам  інвесторів.

«Каналізаційні води скидаються на мулові карти з Чубинського, Великої і Малої Олександрівки, Пролісок. Є  розроблений проект будівництва колектора подачі стічних вод до Бортницької станції аерації. До речі, він пройшов експертизу. Але, щоб втілити проект вартістю 237 млн грн,  необхідне державно-приватне партнерство або залучення коштів із бюджетів усіх рівнів. Сільська рада фінансово спроможна лише розпочати ці роботи. Уже обговорювали це питання на місцевому рівні, тому ми  готові розглянути можливі варіанти щодо втілення цього проекту. Вестимемо перемовини, робитимемо усе, що в наших силах», – заявив Микола Каськів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь