A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Сесія Пристоличної сільської ради

Дата: 09.03.2021 18:06
Кількість переглядів: 517

18 березня 2021 року о 13-00 год. відбудеться засідання чергової третьої сесії Пристоличної сільської ради.

 

Проєкт Порядку денного:

Бюджетні питання:

1.       Про питання щодо цільового фінансування за рахунок місцевого бюджету на 2021 рік Комунального підприємства Пристоличної сільської ради Житлово-комунального комбіната «Щасливський».

2.       Про прийняття майна комунальних закладів Бориспільської районної ради в комунальну власність територіальної громади Пристоличної сільської ради Бориспільського району.

3.       Про передачу дебіторської заборгованості Великоолександрівської сільської ради на Пристоличну сільську раду.

4.       Про приймання-передачу дебіторської заборгованості.

5.       Про прийняття  кредиторської заборгованості.

6.       Про зменшення орендної плати за користування земельними ділянками ТОВ «ТЕРРА».

7.       Про передачу в оренду земельної ділянки площею 0,1634 га, кадастровий №3220880905:06:004:1039,  ТОВ «МСВЕЛКОМ».

8.       Про встановлення розміру орендної плати ФОП Веклич І.М.

9.       Про зменшення відсотка сплати вартості за оренду земельної ділянки площею 0,8899га, кадастровий №3220888000:03:002:005,  ПП «Агробудінвест МВП».

10.     Про укладання договору оренди Комунального підприємства «Бориспільська центральна аптека №24».

11.     Надання соціальної матеріальної допомоги Багнюк Віктору Йосиповичу.

12.     Надання соціальної матеріальної допомоги Гулевич Павлу Володимировичу.

13.     Надання соціальної матеріальної допомоги Гулевич Тамарі Василівні.

14.     Про внесення змін до бюджету.

Земельні питання:

15.     Про затвердження ТОВ «Девелопмент АІ» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4792 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі в с. Чубинське.

16.     Про затвердження ТОВ «НЬЮ-СПЕЙС» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1501 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі в с. Чубинське.

17.     Про затвердження ТОВ «НЬЮ-СПЕЙС» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1497 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі в с. Чубинське.

18.     Про прийняття в комунальну власність Пристоличної сільської ради земельних ділянок сільськогосподарського призначення (код 18.00 - несільськогосподарські угіддя (господарські шляхи і прогони, полезахисні смуги та інші захисні насадження) загальною площею 39,1562 га, які перебували в адміністративних межах Дударківської сільської ради.

19.     Про прийняття в комунальну власність Пристоличної сільської ради земельних ділянок сільськогосподарського призначення (код 18.00 - несільськогосподарські угіддя (господарські шляхи і прогони, полезахисні смуги та інші захисні насадження) загальною площею 18,6358 га, які перебували в адміністративних межах Великоолександрівської сільської ради.

20.     Про прийняття в комунальну власність Пристоличної сільської ради земельних ділянок сільськогосподарського призначення (код 18.00 - несільськогосподарські угіддя (господарські шляхи і прогони, полезахисні смуги та інші захисні насадження) загальною площею 14,8401 га, які перебували в адміністративних межах Щасливської сільської ради.

21.     Про затвердження гр. Пахомову Ю.І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2205 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства в с. Чубинське.

22.     Про затвердження гр. Такової Маріанні Сергіївні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 161-г.

23.     Про затвердження гр. Таковому Іллі Сергійовичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0099 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 172-г.

24.     Про затвердження гр. Баліцькій Тамілі Василівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0025 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська, 17-г.

25.     Про затвердження гр. Ісаченко Ларисі Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Київський шлях,119/65.

26.     Про затвердження Саченку Олександру Адолійовичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Щасливе.

27.     Про затвердження гр. Шмаюн Ользі Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Щасливе.

28.     Про затвердження гр. Покотилу Олегу Павловичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0012 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Щасливе.

29.     Про затвердження гр. Зеньковій Євгенії Олексіївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Л.Костенко,15 в с. Мала Олександрівка.

30.     Про затвердження гр. Гузенку Віктору Володимировичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0945 га у разі зміни її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Чубинське, вул. Вербицького,55.

31.     Про затвердження гр. Кислому Юрію Леонідовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0346 га у разі зміни її цільового призначення з земель для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та ін. будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності пов’язаної з отриманням прибутку в с. М. Олександрівка, вул. Центральна,2.

32.     Про затвердження гр. Ворошило Тетяні Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1650 га для ведення особистого селянського господарства в с. Мала Олександрівка, вул. Лісова.

33.     Про затвердження проекту землеустрою та відведення в оренду земельної ділянки площею 0,0004 га ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» в с. Велика Олександрівка, по вул. Сонячна.

34.     Про затвердження гр. Трикозу Володимиру Івановичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0837 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків, по провул. Рильського.

35.     Про затвердження гр. Грінченко Любові Іванівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1301 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Київська.

36.     Про затвердження гр. Клишті Наталії Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1199 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Київська.

37.     Про затвердження гр. Бабич Альоні Вікторівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1362 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків по вул. Київська.

38.     Про затвердження гр. Бабич Альоні Вікторівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по провул. Першотравневому,38.

39.     Про затвердження гр. Теренько Надії Сергіївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1250 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Броварська,36.

40.     Про затвердження гр. Здольніку Ярославу Валерійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1758 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Шевченка,100.

41.     Про затвердження гр. Юдакову Олександру Вікторовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1492 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Шевченка,96.

42.     Про затвердження гр. Московчуку Дмитру Володимировичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1647 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Задорожнього,12-А.

43.     Про затвердження гр. Григоренко Валентині Петрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по провул. Рильського, 10/7.

44.     Про надання дозволу Вінничук Юлії Дмитрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Чубинське, вул. Господарська,62.

45.     Про розгляд звернення гр. Глущенка Анатолія Миколайовича., щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Велика Олександрівка, вул. Петлицького.

46.     Про передачу у власність гр. Гуренко Тамарі Миколаївні земельної ділянки площею 0,0037 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Проліски.

47.     Про передачу у власність гр. Сахновській Ілоні Олегівні земельної ділянки площею 0,0019 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Проліски.

48.     Про передачу у власність гр. Шинкаренку Ігорю Валерійовичу земельної ділянки площею 0,0026 га для будівництва індивідуальних гаражів в с. Проліски.

49.     Про надання дозволу Даниленко Лесі Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,060 га для ведення особистого селянського господарства в с. Велика Олександрівка (масив № 1).

50.     Про надання дозволу Кусяці Валентині Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,025 га для ведення особистого селянського господарства в с. Велика Олександрівка, вул. Київський шлях,77-А.

51.     Про надання дозволу ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні мережі» на розробку документації із землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок загальною орієнтовною площею 0,0062 га (10 ділянок по 0,0004 га, 2 ділянки по 0,0011 га) для розміщення будівництва, експлуатації і обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії в с. Велика Олександрівка, вул. Тополева.

52.     Про надання дозволу ТОВ «Київська біржа «Нерухомість» на розробку документації із землеустрою щодо відведення в довгострокову оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0,33 га під об’єктом нерухомості для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови.

53.     Про надання дозволу ТОВ «СТАБОВИТА» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 1,33 га, кадастровий номер 3220880903:02:002:0040 в натурі (на місцевості).

54.     Про надання дозволу Рахімовій Надії Сергіївні на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність ½ земельної ділянки орієнтовною площею 0,05 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Велика Олександрівка, вул. Шевченка,23 (відповідно до рішення суду).

55.     Про розгляд звернення гр. Кузіної Л.В. щодо внесення змін в рішення Великоолександрівської сільської ради № 1806-51-VІІ від 05.09.2019 р. щодо відведення гаражів в с. Велика Олександрівка.

56.     Про затвердження гр. Капустинській Парасковії Кирилівні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0070 га для будівництва індивідуальних гаражів в Велика Олександрівка, вул. Київський шлях,119.

57.     Про затвердження гр. Кирильчуку Івану Вікторовичу (АТО) проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0,0569 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе по вул. Волошкова,28.

58.     Про затвердження гр. Харченко Галині Дмитрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)в натурі (на місцевості) площею 0,25 га, в с. Дударків, вул. Лісова, 56-А.

59.     Про затвердження гр. Лахну Анатолію Миколайовичу та Грінченко Ользі Миколаївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в натурі (на місцевості) площею 0,25 га, в с. Дударків, вул. Київська,39.

60.     Про затвердження гр. Баюрі Надії Іванівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Чубинського,7.

61.     Про затвердження гр. Фоміній Ірині Валеріївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Молодіжна,126.

62.     Про затвердження гр. Житіній Любові Василівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Молодіжна,127.

63.     Про затвердження гр. Клишті Лідії Дмитрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Дударків по вул. Мічуріна,19.

64.     Про розгляд заяви ТОВ «Київмедсервіс» щодо викупу земельної ділянки, площею 1,6323 га земель оздоровчого призначення для будівництва оздоровчого центру.

65.     Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2316 га у разі зміни її цільового призначення з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для розміщення магазину та вбудовано-прибудованих індивідуальних гаражів, вбудовано-прибудованих господарських будівель та споруд) гр. Коряка Ігор Олегович в с. Велика Олександрівка.

66.     Про розгляд звернення ТОВ «Лайфселл» про укладення трьохсторонньої додаткової угоди до діючого договору оренди землі від 21.10.2014 року між Великоолександрівською сільською радою та ТОВ «Лайфселл» (попередня назва ТОВ «Астеліт») щодо заміни сторони ТОВ «Лайфселл» на ТОВ «Укртауер» в звязку із укладенням Договору купівлі-продажу майна.

67.     Розгляд звернення гр. Трикоз Наталії Андріївни, щодо надання земельної ділянки з цільовим призначенням під особисте селянське господарство площею 0,2000 га, яка знаходиться на території с. Дударків і позначена у додатку, з подальшою передачею її  в приватну власність.

68.     Розгляд звернення гр. Трикоз Наталії Андріївни, щодо надання земельної ділянки площею 0,2500 га під забудову, яка розташована в с. Дударків, позначена у додатку, з подальшою передачею у власність.

69.     Розгляд звернення гр. Калити Віктора Івановича, щодо надання земельної ділянки площею 0,24 га для ведення особистого селянського господарства в с. Дударків, вул. Задорожнього.

70.     Розгляд звернення гр. Тищенко Марії Олександрівни, щодо надання земельної ділянки площею 0,25 га якою користуємося з 1995 року для будівництва і обслуговування житлового будинку що зазначено у додатку.

71.     Розгляд звернення гр. Саєнка Олега Вікторовича, щодо надання земельної ділянки для будівництва, відповідно до законодавства України.

72.     Розгляд звернення Голови адвокатського об’єднання "Козачук та партнери" Козачук І.В. в інтересах гр. Вацького Гаврила Федоровича, щодо надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,2476 га.

73.     Розгляд звернення Голови адвокатського об’єднання "Козачук та партнери" Козачук І.В. в інтересах гр. Березюк Галини Степанівни, щодо надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,1090 га.

74.     Розгляд звернення Голови адвокатського об’єднання "Козачук та партнери" Козачук І.В. в інтересах гр. Вацької Анастасії Миколаївни, щодо надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовним розміром 0,1237 га.

75.     Розгляд звернення Голови адвокатського об’єднання "Козачук та партнери" Козачук І.В. в інтересах гр. Вацької Галини Іванівни, щодо надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва розміром 0,1000 га.

76.     Розгляд звернення Голови адвокатського об’єднання "Козачук та партнери" Козачук І.В. в інтересах гр. Максименко Д.І., щодо надання земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житловго будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) площею 0,1159 га  в с.Дударків.

77.     Про розгляд звернення, щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Ткаченка П.О. для відведення у власність земельної ділянки площею 0,25 га для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе.

78.     Про розгляд звернення гр. Ботова М.Ю. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  ведення садівництва в с. Щасливе.

79.     Про розгляд звернення гр. Ботової В.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Щасливе;

80.     Про розгляд звернення гр. Станішевської В.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Щасливе.

81.     Про розгляд звернення гр. Станішевської В.Ю. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Щасливе.

82.     Про розгляд звернення гр. Татарченко О.С. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  ведення садівництва в с. Щасливе.

83.     Про розгляд звернення гр. Дорофеєвої О.С. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  ведення садівництва в с. Щасливе.

84.     Про розгляд звернення гр. Дорофеєвої В.О. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  ведення садівництва в с. Щасливе.

85.     Про розгляд звернення гр. Дорофеєва О.С. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  ведення садівництва в с. Щасливе.

86.     Про розгляд звернення гр. Шубан Т.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Щасливе.

87.     Про розгляд звернення гр. Дорофеєва С.Л. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Щасливе.

88.     Про розгляд звернення гр. Дорофеєва А.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Щасливе.

89.     Про розгляд звернення гр. Дорофеєвої О.І. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  ведення садівництва в с. Щасливе.

90.     Про розгляд звернення гр. Ненько І.В. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе.

91.     Про розгляд звернення гр. Ботової В.М. щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,12 га для  ведення садівництва в с. Щасливе.

92.     Про розгляд звернення гр. Ботова М.Ю. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Щасливе.

93.     Про розгляд звернення гр. Бадіки М.Л. (АТО)., щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Пристоличної сільської ради.

94.     Про розгляд звернення гр. Дяків А.М. (АТО)., щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Пристоличної сільської ради.

95.     Про розгляд звернення гр. Рося Б.М. (АТО)., щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе.

96.     Про розгляд звернення гр. Бражник Т.В. (АТО)., щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою для відведення у власність земельної ділянки для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Пристоличної сільської ради.

97.     Про розгляд звернення гр. Гелевешко І.В. (учасника АТО) щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0023 га будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Пристоличної сільської ради.

98.     Про розгляд звернення гр. Романенка П.О. (учасника АТО) щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Пристоличної сільської ради.

99.     Про розгляд звернення гр. Карчевської Ю.Р. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,08 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Щасливе.

100.   Про розгляд звернення гр. Остапенко Ренати Миколаївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Велика Олександрівка.

101.   Про розгляд звернення гр. Остапенко Ренати Миколаївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Велика Олександрівка.

102.   Про розгляд звернення гр. Остапенко Ренати Миколаївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Велика Олександрівка.

103.   Про розгляд звернення гр. Остапенко Ренати Миколаївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Безуглівка.

104.   Про розгляд звернення гр. Остапенко Ренати Миколаївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Безуглівка.

105.   Про розгляд звернення гр. Остапенко Ренати Миколаївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Чубинське.

106.   Про розгляд звернення гр. Кулика Максима Віталійовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,00467 га для будівництва та обслуговування присадибної ділянки, що знаходиться перед подвір’ям по вул. Лісова, 9-а в с. Мала Олександрівка.

107.   Про розгляд звернення гр. Василика Андрія Володимировича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,14844 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Чубинське.

108.   Про розгляд звернення гр. Куницького Андрія Миколайовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Мала Олександрівка.

109.   Про розгляд звернення гр. Губаря Віктора Івановича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Мала Олександрівка.

110.   Про розгляд звернення гр. Йови Михайла Олександровича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с.Велика Олександрівка.

111.   Про розгляд звернення гр. Йови Михайла Олександровича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с.Велика Олександрівка.

112.   Про розгляд звернення гр. Баштаннікова Даміра Валідовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться в с. Велика Олександрівка.

113.   Про розгляд звернення гр. Баштаннікова Даміра Валідовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Велика Олександрівка.

114.   Про розгляд звернення гр. Остапенко Оксани Вікторівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,075 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться на масиві № 5 в с. Велика Олександрівка.

115.   Про розгляд звернення гр. Федорова Дмитра Вікторовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,08 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Велика Олександрівка.

116.   Про розгляд звернення гр. Федорова Дмитра Вікторовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Мала Олександрівка.

117.   Про розгляд звернення гр. Федорова Дмитра Вікторовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Мала Олександрівка.

118.   Про розгляд звернення гр. Федороваї Наталії Ігорівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Мала Олександрівка.

119.   Про розгляд звернення гр. Федороваї Наталії Ігорівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Мала Олександрівка.

120.   Про розгляд звернення гр. Соколової Ірини Сергіївни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,15 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Мала Олександрівка.

121.   Про розгляд звернення гр. Федороваї Наталії Ігорівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,05 га для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в с. Мала Олександрівка.

122.   Про розгляд звернення гр. Самофалова Олексія Миколайовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться по вул. Господарська в с. Чубинське.

123.   Про розгляд звернення гр. Самофалова Миколи Анатолійовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,01 га для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться по вул. Господарська в с. Чубинське.

124.   Про внесення змін в рішення Пристоличної сільської ради № 128-2-VIIі від 04 лютого 2021 року «Про передачу гр. Титарчуку Дмитру Наумовичу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів».

125.   Про розгляд звернення ТОВ  Джі Пі Джі.

ІНШІ:

126.   Про розгляд звернення ТМ «VODAFONE» щодо укладення додаткової угоди до Договору оренди нерухомого майна.

127.   Про прийняття у комунальну власність Пристоличної сільської ради будівель загальноосвітніх закладів освіти ( Дударківської ЗОШ; Великоолександрівської ЗОШ).

128.   Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: -  "Будівництво середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на 24 класи (720 учнів) по вул. Погребняка в с. Чубинське Великоолександрівської сільської ради Бориспільського району Київської області, з реконструкцією незавершеної будівництвом будівлі амбулаторії під навчально-виробничий корпус школи. Коригування».

129.   Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: -  «Будівництво дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-садок) до 220 дітей по вул. Матросова, 14 в с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області».

130. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: -  «Будівництво дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-садок) до 220 дітей по вул. Матросова, 14 в с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області. Коригування».

131.   Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Будівництво мереж 0,4кВ для електропостачання дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-сад) на 220 дітей з будівельними механізмами по вул. Матросова, 14, в с. Велика Олександрівка, Великоолександрівської сільської ради, Бориспільського району, Київської області».

132.   Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу на 195 місць по вул. Лесі Українки, 5 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області».

133.   Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Героїв Майдану в с. Щасливе Бориспільського району Київської області».

134. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Героїв Майдану в с. Щасливе Бориспільського району Київської області. Коригування».

135.   Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Капітальний ремонт тротуару по вул. Овочева від вул. Центральна с. Мала Олександрівка до ЖК "Новосельцево" вул. Виставкова у с. Чубинське Бориспільського району Київської області».

136.   Про визнання замовником та правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Реконструкція каналізаційної насосної станції № 3 по вул. Погребняка, 12 Б в с. Чубинське Великоолександрівської сільської ради Бориспільського району Київської області».

137.   Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Нове будівництво каналізаційної насосної станції по вул. Броварська, 14 в с. Проліски Бориспільського району Київської області з напірними каналізаційними колекторами».

138. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Будівництво котельні амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 200 відвідувань в зміну з перспективою розвитку по вул. Лермонтова, 9 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області».

139.   Про створення юридичної особи публічного права - Відділу архітектури та будівельного інспектування Пристоличної сільської ради.

140.   Про утворення Центру надання адміністративних послуг (штат)

141.   Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються у Пристоличній сільській раді через Центр надання адміністративних послуг.

142.   Про затвердження Графіку роботи Центру надання адміністративних послуг

143.   Про затвердження передавального акту комісії з реорганізації Великоолександрівської сільської ради.

144.   Про затвердження передавального акту комісії з реорганізації Дударківської  сільської ради.

145.   Про вступ до Асоціації об’єднаних територіальних громад .  

146.   Про внесення змін до рішення «Про деякі питання оплати праці працівників закладів та установ Пристоличної сільської ради»   від  24 грудня 2020 року № 37 – 2 – VIІI та викласти у новій редакції що фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджету Пристоличної сільської ради. (ШТАТИ)

147.   Про реєстрацію помічників-консультантів.

148.   Про створення філії Великоолександрівської школи мистецтв і ремесел Пристоличної сільської ради.

149.   Про затвердження Програми «Внески до статутних капіталу суб’єктів господарювання» Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області на 2021-2023 роки.

150.   Про затвердження Програми «Підвищення енергоефективності та зменшення споживання  енергоресурсів у Пристоличній об’єднаній територіальній громаді Бориспільського району Київської області» на 2021-2025 роки.

151.   Про затвердження Програми «Питна вода» Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області» на 2021-2023 роки.

152.   Про затвердження Програми «Поводження з твердими побутовими відходами Пристоличної об’єднаної територіальної громади Бориспільського району Київської області» на 2021-2023 роки.

153.   Про затвердження Програми «Забезпечення охорони публічного порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян та профілактики правопорушень на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади» на 2021 рік.

154.   Про затвердження Програми «Сприяння створенню та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків» Пристоличної сільської ради. 

155.   Про закріплення територіальних округів за депутатами Пристоличної сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь