A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Засідання виконкому 18.03.2021

Дата: 15.03.2021 11:40
Кількість переглядів: 666

Засідання виконкому відбудеться 18.03.2021 р. о 10.00

Проєкт

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

від  18 березня 2021 року                            с. Щасливе

  1. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо заборгованості за електроенергію і необхідності підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення.
  2. Про затвердження Номенклатури справ Пристоличної сільської ради.
  3. Про присвоєння адреси  земельній ділянці, яка належить Данильчук І.Р.  на підставі державного акту на право власності на земельну ділянку, та розташована  в с.Велика Олександрівка по вул. Господарська.
  4. Про присвоєння адреси  земельній ділянці, яка належить Костенко І.В.  на підставі договору купівлі, та розташована  в с.Щасливе, по вул. Героїв Майдану,78.
  5. Про присвоєння адреси  земельній ділянці, яка належить Береговій О.В.  на підставі договору купівлі, та розташована  в с.Займище, вул. Лісова,7.
  6. Про розгляд заяви Ставнійчук В.І. щодо присвоєння адреси новоутвореній земельній ділянці в зв’язку із поділом земельної ділянки на дві частини  в с.Велика Олександрівка, вул. Шкільна,12А.
  7. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку, який належить Бартманській Л.В.   в с. Мала Олександрівка вул. Польова,17.
  8. Про зміну поштової адреси житловому будинку, який належить Тулюпі І.І.  в с. Проліски вул. Соборна,14В.
  9. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку, який належить Вовні С.В.,  в с. Велика Олександрівка, вул. Тиха,22.
  10. Про присвоєння поштової адреси об’єкту «Виробничо-складська будівля та трансформаторна підстанція КТПАГ-2к -100/10/0,4 У1, який належить Деркачу А.А.,   в с. Дударків, масив Промінь, вул. Друга Запорізька,1.
  11. Про присвоєння поштової адреси об’єкту «Виробничий корпус», який належить ТОВ « Науково-виробниче підприємство «ОПКС Енергосистеми»,   в с. Дударків, вул. Незалежності,1В.
  12. Про розгляд заяви ФОП Прокопенка М.В. щодо надання дозволу на продовження дії паспорту прив’язки групи тимчасових споруд  в с.Велика Олександрівка вул. Київський шлях.
  13. Про розгляд заяви ФОП Бобруйка А.П. щодо надання дозволу на продовження дії паспорту прив’язки групи тимчасових споруд  в с.Чубинське, вул. Погребняка,12.
  14. Про розгляд звернення депутата сільської ради Сопіна С.В. щодо вирубки аварійних зелених насаджень в с.Проліски.
  15. Про розгляд листа ТОВ Будівельна компанія «Київська» щодо надання дозволу на обстеження зелених насаджень на території будівельного майданчику.
  16. Про розгляд заяви Ковалевської О.Ф. щодо влаштування недієздатного сина Кравчука С.І. до психоневрологічного будинку-інтернату.
  17. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо надання дозволу на видачу технічних умов для підключення до централізованого водопостачання до будинку по вул. Молодіжна,11   для Волівач Л.Л.
  18. Про розгляд заяви Горбань К.П. щодо надання дозволу на приватизацію квартири № 57 по вул.Героїв Майдану,30.
  19.  Про надання висновку до суду про визначення місця проживання  малолітнього Сороколіта Кіріла Артемовича, 13.02.2011 року народження.
  20.  Про усунення перешкод та встановлення способів участі Хількевича Святослава Юрійовича у вихованні малолітнього сина Хількевич Филипа Святославовича, 02.12.2020 року народження.
  21.  Про затвердження складу комісії з питань захисту прав дитини Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області в новій редакції.
  22.  Про затвердження складу комісії з питань захисту прав дитини Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області в новій редакції.
  23. Про організацію ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території  Пристоличної сільської об’єднаної громади.
  24. Про присвоєння адреси  земельній ділянці, яка належить Вороненку В.І.  на підставі договору дарування, та розташована  в с.Дударків, вул. Київська,25В. 77
  25. Про розгляд листа комунального підприємства «Комунальне унітарне підприємство Пристоличної сільської ради «Олександрівкажитлобудсервіс» щодо затвердження розрахунку вартості фінансування послуг щодо збирання стихійного, органічного та побутового сміття на територіях місць загального користування на 2021 рік. 78
  26. Про розгляд листа комунального підприємства «Комунальне унітарне підприємство Пристоличної сільської ради «Олександрівкажитлобудсервіс» щодо затвердження розрахунку вартості послуг на автомобільний транспорт  на 2021 рік. 79
  27. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо затвердження розрахунку тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в с. Щасливе, с. Проліски на 2021 р. 80
  28. Про розгляд листа ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство» щодо затвердження розрахунку тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 р. в с. Дударків, с.Займище. 81
  29. Про розгляд листа комунального підприємства «Комунальне унітарне підприємство Пристоличної сільської ради «Олександрівкажитлобудсервіс» щодо затвердження розрахунку тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в селах Велика Олександрівка, Мала Олександрівка, Чубинське, Безуглівка на 2021 р. 82
  30. Про розгляд заяви Квашука Г.Г. щодо внесення змін до квартирної справи.
  31. Інші.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь