A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Місцеві медики: ситуація з COVID-19 напружена, відкриється додаткове інфекційне відділення у ББЛІЛ для госпіталізації хворих

Дата: 15.03.2021 16:38
Кількість переглядів: 595

Фото без опису    Анастасія Покозацька, головний лікар Щасливської медамбулаторії ЗПСМ повідомила, що станом на 15 березня хворих на COVID-19 серед дорослого населення Пристоличної сільської ради збільшилося в рази, порівнюючи з попередніми двома тижнями.

«Ситуація щодо кількості хворих змінюється щодня, їх більшає. Якщо у мене, як сімейного лікаря, два тижні тому було три пацієнти з діагнозом COVID-19, то сьогодні таких 47!

Мушу відзначити, що у більшості випадків захворювання переноситься складно, багато людей потребують госпіталізації. Інфіковані направляються на лікування у Бориспільську БЛІЛ, Переяславську ЦРЛ та до лікарень Києва, залежно від того, де є вільні місця, адже усі відділення переповнені», — прокоментувала ситуацію  Анастасія Покозацька.

Директор Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Олександр Щур 15 березня повідомив, що у інфекційному відділенні № 2 для хворих на  COVID-19 стан напружений: протягом тижня поступило 32 пацієнти, а виписалося – 26; усі 40 ліжок зайняті, додаткові чотири також.

«16 березня неврологічне відділення ББЛІЛ працюватиме як додаткове інфекційне відділення для госпіталізації  хворих на COVID-19 – це ще 40 ліжок. Киснем лікарня забезпечена, але ламаються концентратори, доводиться ремонтувати. Думаю, ще три тижня будемо працювати в такому напруженому режимі», – розповів Олександр Щур.

Також керівник зазначив, що поблизу Борисполя діє три «ковідні» госпіталі – у Яготині, Баришівці та Переяславі, але вони не справляються з весняним навантаженням, тому Бориспільська БЛІЛ змушена розширюватися для прийому хворих на COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь