A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Працюватиме комісія для з’ясування правомірності технічних робіт на земельній ділянці поблизу села Велика Олександрівка 

Дата: 19.03.2021 09:41
Кількість переглядів: 452

18 березня на засіданні третьої сесії VIIІ скликання Пристоличної сільської ради депутати висловили занепокоєння щодо нещодавно розпочатих технічних робіт на землях сільськогосподарського призначення поблизу села Велика Олександрівка, неподалік залізничного переїду. 

Олександр Строкач, начальник Управління капітального будівництва, ЖКГ та регіонального розвитку, повідомив, що його колеги виїздили на місце, спілкувалися з працівниками, але ніякої інформації не з'ясували. 

«Жодних документів нам не пред’явили у зв’язку з відсутністю відповідальної особи. Дали номер телефону керівника, але той відповідальність перекладає на замовника, з яким поспілкуватися не вдалося»,  – пояснив Олександр Строкач.

Повідомлялося, що за попередніми даними, ця земельна ділянка була у власності банку, наразі вона переоформлена; власник раніше звертався за дозволом на виготовлення детального плану території до Великоолександрівської сільської ради, але документ не був затверджений, не було і  громадських слухань.

Пристоличний сільський голова Микола Каськів запропонував створити відповідну комісію з залученням фахівців УКБ і депутатів із метою розібратися щодо правомірності будь-яких робіт на згаданій ділянці.

«Мною буде підписане розпорядження про створення комісії. Якщо  наші запитання  щодо дозволів на роботи зі зняття верхнього шару ґрунту та інших дій будуть проігноровані, доведеться звертатися до правоохоронних органів», – підсумував Микола Каськів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь