ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

УКБ Пристоличної сільської ради є правонаступником низки важливих об’єктів

Дата: 19.03.2021 11:05
Кількість переглядів: 1410

18 березня на засіданні третьої сесії VIIІ скликання Пристоличної сільської ради депутати підтримали  бюджетні питання порядку денного, які вкрай  важливі для розвитку ОТГ.

Серед іншого зокрема:

  1. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту:  «Будівництво середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на 24 класи (720 учнів) по вул. Погребняка в с. Чубинське Великоолександрівської сільської ради Бориспільського району Київської області, з реконструкцією незавершеної будівництвом будівлі амбулаторії під навчально-виробничий корпус школи. Коригування».

 

  1. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту:  «Будівництво Дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-садок) до 220 дітей по вул. Матросова, 14 в с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області».

 

  1. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту:  «Будівництво мереж 0,4кВ для електропостачання дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-сад) на 220 дітей з будівельними механізмами по вул. Матросова, 14, в с. Велика Олександрівка, Великоолександрівської сільської ради, Бориспільського району, Київської області».

 

  1. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу на 195 місць по вул. Лесі Українки, 5 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області».

 

 

  1. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Будівництво котельні амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 200 відвідувачів у зміну з перспективою розвитку по вул. Лермантова, 9 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області».

 

  1. Про визнання замовником та правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Реконструкція каналізаційної насосної станції № 3 по вул. Погребняка, 12 Б в с. Чубинське Великоолександрівської сільської ради Бориспільського району Київської області».

 

  1. Про визнання правонаступником  Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради об’єкту: «Нове будівництво каналізаційної насосної станції по вул. Броварська, 14 в с. Проліски Бориспільського району Київської області з напірними каналізаційними колекторами».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь