A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

ІНФОРМУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ про зміну діючих тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство»

Дата: 22.03.2021 10:31
Кількість переглядів: 675

Відповідно до вимог п. 4 ст. 10 Закон України «Про житлово-комунальні послуги», на виконання наказу міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, змін цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство» інформує споживачів, с. Дударків Бориспільського району Київської області, про намір здійснити зміну тарифів на послуги водопостачання та водовідведення в наступних розмірах:

 

Тарифи на централізоване водопостачання

для споживачів І групи (населення)

20 грн./м.куб.

для споживачів ІІ та ІІІ групи (бюджетні установи та інші)

24 грн./м.куб.

 

 

Норми на послуги водопостачання побутових абонентів

(без лічильника)

вода без лічильника на одну особу на місяць 

15 м.куб./300 грн.

додаткова норма в період з 1 травня по 1 жовтня 

15 м.куб./300 грн.

 

 

Тариф на централізоване водовідведення

для споживачів І групи (населення)

11 грн./м.куб.

для споживачів ІІ та ІІІ групи (бюджетні установи та інші)

15 грн./м.куб.

 

         Збільшення за останні три роки вартості показників, які є складовими тарифу (зросла собівартість послуг через зростання розміру мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, збільшення коефіцієнту у галузевій угоді, яким керуються при розрахунку суми галузевих окладів працівникам ЖКГ, тарифів на електроенергію, підвищення вартості на паливно-мастильні матеріали, договірних послуг, покупні комплектуючі матеріали тощо), призвело до нагальної потреби у встановленні нових тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, які надаються ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство».

         Відповідно до вимог діючого законодавства, зміна діючих тарифів проводиться за обставин, що впливають або можуть вплинути на результати діяльності підприємства - надавача послуг, а саме у випадках, якщо відбулися зміни вартості окремих витрат, з причин, які не залежать від підприємства.

         Для забезпечення належної реалізації статутних завдань, для виробництва та надання безпечних та безперебійних послуг населенню, з метою створення сприятливих умов для життєдіяльності сіл і сприяння поліпшенню фінансово-господарської діяльності, підприємство має намір здійснити зміну тарифів на послуги водопостачання та водовідведення.

         Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дня публікації повідомлення на офіційному сайті Пристоличної сільської ради за адресою: 08400, вул. Можайська, 6, м. Переяслав, Бориспільського району, Київської області або на електронну адресу: 10038281@ukr.net

 

 З повагою, Адміністрація

ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство»

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь