A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Пристолична сільська рада на шляху до відкриття ЦНАП

Дата: 25.03.2021 18:06
Кількість переглядів: 2123

 Фото без опису На березневій сесії Пристоличної сільської ради депутати після детального обговорення проголосували за питання порядку денного щодо ЦНАП на території ОТГ (село Щасливе).  

Зокрема: про утворення Центру надання адміністративних послуг (штат);  про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються у Пристоличній сільській раді через Центр надання адміністративних послуг;  про затвердження Графіку роботи Центру надання адміністративних послуг.

Надалі Пристолична сільська рада  претендує  на залучення державної  підтримки, щоб місцева громада могла якнайшвидше отримати можливість користуватися зручним та сучасним центром надання послуг.

Нагадаємо, процес державної підтримки створення ЦНАП у громадах здійснюється, згідно із Постановою Кабітету Міністрів України, від 24 березня 2021 р. № 249 Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг відповідно до частини другої статті 97 Бюджетного кодексу України Кабінет Міністрів України постановляє: Затвердити Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, що додаються. https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-poryadku-ta-umo-a249

Зазначимо, що кошти субвенції надаються на наступні напрямки:

* будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт будівель та приміщень для розміщення ЦНАП, у тому числі завершення розпочатих у попередніх бюджетних періодах робіт з будівництва;

* облаштування будівель та приміщень, де розміщений центр, а також забезпечення центрів (включаючи територіальні підрозділи і віддалені робочі місця) обладнанням, зокрема обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів, технічними та програмними засобами, електронними системами документообігу та інформаційної взаємодії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь