A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Юрій Йовбак поділився досвідом, як утримувати приміщення школи в ідеальному стані без літнього ремонту

Дата: 26.03.2021 09:55
Кількість переглядів: 475

Не за горами завершення нинішнього навчального року і на часі плани батьківських комітетів більшості міських шкіл Борисполя про обов’язкову складчину на проведення власними силами ремонтів у класах, де навчаються їхні діти.

Запитання: як вдається дирекції ОНЗ «Щасливський НВК» Пристоличної сільської ради утримувати шкільні приміщення в ідеальному стані та яка фінансова участь у цьому батьків школярів.

Директор НВК Юрій Йовбак повідомив, що адміністрація школи давно не покладається на масштабні літні ремонти, бо процес оновлення триває безперервно.

«Від 1 вересня до 1 вересня ми «точково» проводимо ремонтні роботи і тому наші класи, коридори, зали мають завжди доглянутий вигляд, ніби щойно після ремонту. Батьки школярів фінансово жодним чином не задіяні у цьому процесі уже багато років. НВК усе  робить власними силами за сприяння сільської ради та спонсорів», – поділився  співрозмовник.

Така практика працює відмінно – креативні дизайнерські рішення в інтер’єрі  й чистота у приміщеннях яскравий тому доказ.

І це не зважаючи на те, що класи НВК переповненісередньому нині по 30 дітей у класах початкової школи, при вимогах до кількості – 20-25 дітей у класі).

За словами Юрія Йовбака, багатьом батькам із інших сіл цього року було відмовлено у зарахуванні їхніх дітей до першого класу НВК через відсутність кабінетів – могло б бути п’ять-сім перших класів, а не чотири. Уже розпочато закупівлю меблів для майбутніх першокласників.

У середній школі НВК – по 35 дітей у класах, що теж створює труднощі в навчальному процесі.

«Проблем із ремонтами,  матеріально-технічним забезпеченням у НВК немає, однак потрібно планувати  розширення території школи», – підсумував директор.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь