ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Юрій Йовбак поділився досвідом, як утримувати приміщення школи в ідеальному стані без літнього ремонту

Дата: 26.03.2021 09:55
Кількість переглядів: 506

Не за горами завершення нинішнього навчального року і на часі плани батьківських комітетів більшості міських шкіл Борисполя про обов’язкову складчину на проведення власними силами ремонтів у класах, де навчаються їхні діти.

Запитання: як вдається дирекції ОНЗ «Щасливський НВК» Пристоличної сільської ради утримувати шкільні приміщення в ідеальному стані та яка фінансова участь у цьому батьків школярів.

Директор НВК Юрій Йовбак повідомив, що адміністрація школи давно не покладається на масштабні літні ремонти, бо процес оновлення триває безперервно.

«Від 1 вересня до 1 вересня ми «точково» проводимо ремонтні роботи і тому наші класи, коридори, зали мають завжди доглянутий вигляд, ніби щойно після ремонту. Батьки школярів фінансово жодним чином не задіяні у цьому процесі уже багато років. НВК усе  робить власними силами за сприяння сільської ради та спонсорів», – поділився  співрозмовник.

Така практика працює відмінно – креативні дизайнерські рішення в інтер’єрі  й чистота у приміщеннях яскравий тому доказ.

І це не зважаючи на те, що класи НВК переповненісередньому нині по 30 дітей у класах початкової школи, при вимогах до кількості – 20-25 дітей у класі).

За словами Юрія Йовбака, багатьом батькам із інших сіл цього року було відмовлено у зарахуванні їхніх дітей до першого класу НВК через відсутність кабінетів – могло б бути п’ять-сім перших класів, а не чотири. Уже розпочато закупівлю меблів для майбутніх першокласників.

У середній школі НВК – по 35 дітей у класах, що теж створює труднощі в навчальному процесі.

«Проблем із ремонтами,  матеріально-технічним забезпеченням у НВК немає, однак потрібно планувати  розширення території школи», – підсумував директор.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь