ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

На базі Бориспільської БЛІЛ хочуть збудувати «Центр життя» за фінансового сприяння області

Дата: 29.03.2021 11:36
Кількість переглядів: 404

 Фото без опису  На базі Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування розглядають можливість створення «Центру життя». Відповідний проект презентували керівники Бориспільської громади в Київській облдержадміністрації 25 березня, повідомляє пресслужба Київської ОДА.

Як зазначили під час презентації у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» Бориспільську БЛІЛ капітально відремонтували минулого року.

Так, у медзакладі оновили інфекційне відділення та лікувальний корпус; обладнали ендоскопічний кабінет та спеціальне приміщення для магніторезонансної томографії; встановили нове лікувальне та діагностичне обладнання; у приймальному відділенні облаштували сучасні дитячий та дорослий блоки інтенсивної терапії для невідкладної допомоги.

Після закінчення робіт лікарню передали на баланс міста. Залишилось оновити в медичному комплексі  пологовий будинок, що перебуває в аварійному стані і не придатний до експлуатації.

Тож пропонується створити на базі Бориспільської БЛІЛ створити новий медичний центр. До його складу увійдуть не лише пологовий будинок, а й терапевтичне, кардіологічне, гінекологічне відділення та відділення діалізу.

«Зроблено масштабну роботу з відновлення лікарні. Обласна влада вітає рішення громади щодо будівництва нового центру та пологового будинку в його складі, ми готові сприяти у цьому питанні», – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

Наприкінці презентації учасники домовилися про подальшу взаємодію, наступним етапом якої має стати затвердження проекту майбутнього медичного центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь