ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення 82 від 05.04.2021

Дата: 06.04.2021 10:08
Кількість переглядів: 494

 

 
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільського району
Київської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
від 05 квітня 2021 року №82
Про розгляд питання щодо роботи закладів освіти, культури та спорту на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади під час запровадження карантинних заходів
Розглянувши лист управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради №¬02-13/773 від 05.04.2021р., керуючись п.п.1 п.а ч.1 ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою КМУ «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» №1236 від 09.12.2020р., п.7 р.5 Наказом Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», враховуючи Постанови Головного державного санітарного лікаря України «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» №55 від 22.09.2020р. та «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» №50 від 22.08.2020р., наказ Міністерства освіти та науки України «Деякі питання організації дистанційного навчання» №1115 від 08.09.2020р., приймаючи до уваги протокол №8 позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 02.04.2021р.,
виконком Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:
1. Уповноважити управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради самостійно приймати рішення про тимчасове призупинення навчання учнів у закладах освіти (у т.ч. дошкільної освіти), культури та спорту Пристоличної сільської ради в залежності від епідемічної ситуації.
2. Уповноважити керівників закладів освіти Пристоличної сільської ради приймати рішення про обрання форми навчання учнів та вихованців, в порядку визначеному законодавством України, в залежності від епідемічної ситуації на відповідній території обслуговування та повідомляти орган управління закладу про прийняте рішення.
3. Керівникам та працівникам закладів культури Пристоличної сільської ради перейти на дистанційну форму роботи з метою дотримання вимог законодавства України щодо протиепідемічних заходів.
4. Керівникам та медичним працівникам закладів освіти (у т.ч. дошкільної освіти) Пристоличної сільської ради забезпечити розроблення алгоритмів дій на випадок надзвичайної ситуації, пов'язаною з реєстрацією випадків захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19) серед вихованців та працівників закладу.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови Погорєлого Є.С.
Сільський голова Микола КАСЬКІВ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь