A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Бориспільська лікарня про екстрене розширення ліжко-місць для хворих на COVID-19

Дата: 06.04.2021 11:24
Кількість переглядів: 276

Фото без опису «Окрім ковідних хворих у інфекційному відділенні №2,  наш медзаклад працює з  інфарктами, інсультами та гострими хірургічними патологіями хворих, які надходять із Бориспільщини, Яготинщини та Переяславщини», – заявив про велике навантаження Бориспільської БЛІЛ її директор Олександр Щур на нараді 05 квітня.

Також повідомлялося, що офіційний Бориспіль розглядає можливість екстреного розширення ще до 30-40 ліжко-місць інфекційного відділення для хворих на COVID-19 (наразі є 85 ліжок), якщо кількість інфікованих продовжуватиме стрімко зростати.

На думку Щура, це питання потрібно вивчити, оскільки виникне додаткова потреба у забезпеченні киснем і проблема розміщення у медичному закладі недужих із іншими патологіями.

Також Олександр Щур повідомив, що ковідні шпиталі у Яготині та Переяславі теж потребують додаткових кисневих установок (йдеться про загальну систему помпування кисню чи про індивідуальні кисневі концентратори).

НАГАДАЄМО. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу 06 квітня  заявив, що 67 тисяч ліжок із киснем заповнені на 58%, більше ліжок Україна виділити не може.

Степанов додав, що загалом у лікарнях перебуває понад 47 тисяч хворих.

«Ми збільшили кількість ліжок і потужності нашої медичної системи до просто неймовірних цифр. У нас кількість ліжок із киснем складає близько 67 тисяч. Це вже ми дійшли до певної межі – і збільшувати далі немає куди, бо інші хвороби не робили канікул і їх треба також лікувати», – заявив він.

ВАЖЛИВО! Станом на 06 квітня Україна серед країн світу займає 11 місце за кількістю нових інфікувань, серед країн Європи – третя позиція.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь