ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів про життєдіяльність Пристоличної ОТГ в умовах карантину

Дата: 14.04.2021 12:31
Кількість переглядів: 543

Фото без опису Пристоличний сільський голова Микола Каськів повідомив, що станом на 14 квітня поширення захворювання на COVID-19  серед  працівників  сільради, служб і управлінь ОТГ залишається високим. Багато співробітників тривалий час перебувають на лікарняних – деякі понад три тижні.

Звернення Миколи Каськіва до громади:

– Шановна громадо! Села Щасливе і Проліски, на жаль, лідирують у Бориспільському районі щодо кількості захворюваності серед населення. Нам доводиться працювати у складних карантинних умовах. Сьогодні серед  інфікованих  більшість працівників сільської ради, також фахівці служб і управлінь.  У багатьох  колег перебіг захворювання має середній чи тяжкий ступінь, деякі потрапили до лікарні.

Тому двері сільради досі зачинені для відвідувачів – лише п’ять фахівців сільради, які нині на робочих місцях, переклали на себе більшість обов’язків, але  видають довідки, консультують громадян у дистанційному режимі.

Велике прохання до жителів сіл поставитися з розумінням до ситуації, що склалася.

Хочу наголосити, що жорсткий карантин не вплинув на функціонування  Пристоличної ОТГ у ключових сферах. Усі комунальні підприємства, освітні та медичні заклади працюють. Здійснюються проплати за енергоносії, надаються комунальні послуги, нараховуються і вчасно будуть виплачені зарплати, проходять заходи з весняного благоустрою.

Також триває робота щодо будівельних об’єктів. Заступники з фахівцями Управління капітального будівництва, ЖКГ та регіонального розвитку працюють із відповідною документацією; через вимушену паузу інші роботи дещо уповільнилися. 

На часі потреба у проведенні чергового сесійного засідання, але говорити про дату зібрання поки зарано.

Шановні земляки, давайте використаємо цей  час  для наведення ладу на присадибних ділянках, приберемо у наших селах до Великодніх свят. Якщо потрібна допомога, то звертайтеся до комунальних підприємств.

Переконаний, що разом ми здолаємо це випробування! Ми – сильна громада! Бережіть себе і своїх близьких! Здоров’я усім нам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь