ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Служба у справах дітей не припиняє активну роботу

Дата: 14.04.2021 17:55
Кількість переглядів: 511

Фото без опису Служба у справах дітей Пристоличної сільської ради, в складних умовах карантинних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), не припиняє роботи із забезпечення прав та законних інтересів дітей і підлаштовує свою діяльність під умови карантину.

До нас продовжують надходити заяви від батьків і законних представників дітей пільгових категорій, які бажають забезпечити якісним відпочинком та оздоровленням дітей.

Поповнюється база багатодітних родин. Виконуючи вимоги карантинних заходів отримуємо пакет документів від сімей, оформляємо посвідчення батьків та дітей з багатодітної родини.

Спеціалістами служби перевіряється  інформація, що надходить, стосовно вчинення насильства в сім’ї або реальної загрози його вчинення, а також про  жорстоке поводження з дитиною, шляхом здійснення соціального інспектування сімей, де мають місце випадки вчинення насильства в сім’ї.  

У режимі телефонного опитування батьків або законних представників дитини, здійснюється перевірка умов проживання вихованців інтернатних, спеціальних та спеціалізованих закладів, які у зв’язку з карантином повернуті у сім’ї.

Постійний контроль службою здійснюється за сім’ями з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, та які перебувають на обліку служби, відповідно до Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженим постановою КМУ від 01 червня 2020 р. № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Фахівцем із соціальної роботи здійснюється супровід сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах і надається спектр відповідних послуг родинам, які цього потребують.

Спеціалістами служби взято участь у численних онлайн конференціях і нарадах щодо запобігання торгівлі людьми та протидії насильству в сім’ї, запроваджених Департаментом соціального захисту населення.

Знаємо і пам’ятаємо, що зараз непростий період для всіх нас, але особливої цілодобової підтримки потребують діти.

Служба у справах дітей Пристоличної сільської ради закликає небайдужих у разі, як що стала відома інформація про порушення прав дітей, невідкладно повідомляти:

за телефоном: 0677901445

email: ssd_prystolychna1004@ukr.net

адреса: с. Проліски, вул. Паркова, 6


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь