ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів про дотримання карантинних обмежень на території Пристоличної ОТГ під час травневих свят

Дата: 29.04.2021 17:21
Кількість переглядів: 478

Фото без опису Пристолична сільська рада після подолання одного з найвищих  рівнів захворюваності на COVID-19 у Бориспільському районі поступово повертається до звичного графіка життєдіяльності, але в умовах адаптивного карантину.

За інформацією Пристоличного сільського голови Миколи Каськіва, працівники апарату сільради, які  перебували на лікарняних через інфікування, уже на своїх робочих місцях.

Із середи, 5 травня, приміщення сільської ради відчинить двері для відвідувачів, але усі протиепідемічні норми будуть дотримуватися. Щодо відновлення виїзних прийомів сільського голови, то це питання поки обговорюється.

«Із 5 травня плануємо повністю відновити роботу шкіл у наших селах. Адаптивний карантин і зниження рівня захворюваності дозволяє нам це зробити, якщо не буде інших розпоряджень до кінця тижня, згідно з рішенням обласної комісії ТЕБ і НС, – зазначив Микола Каськів. – Однак хочу звернутися до громади й нагадати про необхідність дотримання усіх протиепідемічних заходів під час травневих свят. Слід уникати скупчень людей, утриматися від масових гулянь, відвідування церкви всією родиною з метою не допустити нового сплеску захворюваності.

Тому керівництвом Пристоличної сільської ради прийнято рішення мінімізувати святкові травневі заходи. Шановні земляки, бережіть себе і своїх близьких. Загроза COVID-19 ще не минула».

Нагадаємо, за прогнозами МОЗ України, цього тижня будуть виведені з червоного рівня Київська, Запорізька та Полтавська області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь