ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Керівники Пристоличної ОТГ відвідали село Дударків

Дата: 07.05.2021 14:59
Кількість переглядів: 1189

07 травня Пристоличний сільський голова Микола Каськів зі своїм заступником Євгеном Погорєлим і начальником Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Андрієм Хоменком відвідали село Дударків.

Керівники поклали квіти до пам’ятника Герою Радянського Союзу Миколі Прудкому, місцевому 21-річному воїну, який загинув у роки Другої Світової війни.

Також квітами вшанували пам'ять загиблих на різних фронтах місцевих захисників і похованого в селі воїна Фому Шкріда, який віддав життя за визволення Дударкова.

Пізніше керівники ОТГ побували у Дударківській ЗОШ і поспілкувалися з дирекцією щодо потреб закладу.

«У приміщенні харчоблоку потрібен новий кахель, бо старий «відвалився». Давно слід замінити двері у класних кімнатах. На деяких стінах деформувалася штукатурка через сирість», – проводив екскурсію коридорами школи її директор Микола Денисенко.

Старі проблеми закладу взяті на контроль для їх обговорення і вирішення.

Також Микола Каськів поспілкувався з селянами та проаналізував якість благоустрою у селі. Помітно, що пришкільна територія і центральна частина Дударкова мають доглянутий вигляд. Щоб не допустити у майбутньому  стихійного сміттєзвалища, неподалік облаштований майданчик і встановлені сміттєві баки.

«Приємно бачити зрушення у кращий бік – весняний благоустрій пройшов добре, хоча є недоліки», – підсумував сільський голова і дав робочі доручення Владиславу Теслі, відповідальному за Дударківський напрямок.

Нагадаємо, 08 травня о 09.00 у селі Щасливе відбудеться мітинг і покладання квітів до Меморіалу. Урочистості відбудуться за участі школярів Щасливського НВК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь