A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Особливості завершення нинішнього навчального року та проведення випускних вечорів у Пристоличній ОТГ

Дата: 13.05.2021 19:53
Кількість переглядів: 351

Фото без опису Цьогоріч останні дзвоники для учнів закладів загальної середньої освіти Пристоличної сільської територіальної громади пролунають 28 травня у Дударківській ЗОШ І-ІІІ ст. і ОНЗ Щасливський НВК і 31 травня у Великоолександрівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Вручення документів про здобуття базової середньої освіти учням 9 класів відбудеться не пізніше 15 червня, про здобуття повної загальної середньої освіти - 29 червня.

Директорам закладів рекомендовано затвердити графіки видачі документів про освіту випускникам 9-х класів, враховуючи протиепідемічні вимоги.

Масові заходи в такому вигляді, як вони організовувалися раніше, не можуть проводитися зараз. Тому заклади освіти повинні проявити креативність.

Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради пропонує проводити свято останнього дзвоника для учнів онлайн або окремо в кожному класі, без урочистої лінійки. Традиційні заходи замінити екскурсіями та цікавими історичними квестами на свіжому повітрі.

Офіційні частини випускних вечорів для одинадцятикласників теж пропонуємо провести в режимі онлайн або на відкритому повітрі у різних альтернативних варіантах і забути про традиційні актові зали, закриті ресторани.

Також радимо обмежити присутність на випускному вчителів або родичів учнів, яким виповнилося 60 років. Із іншого боку, багато хто з дітей та дорослих вже перехворіли або вакцинувалися, тож є певний рівень захисту. А от випускнику варто пропустити свято, якщо він має хронічні захворювання: діабет, астму тощо. Проте остаточне рішення залишається за батьками.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь