A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

На сесію – у вишиванках!

Дата: 20.05.2021 21:48
Кількість переглядів: 439

Фото без описуСьогодні, 20 травня, у Міжнародний день вишиванки відбулося друге пленарне засідання третьої сесії VIII скликання Пристоличної сільської ради.

Роботу сесії Пристоличний сільський голова Микола Каськів назвав плідною і злагодженою.  Адже впродовж другої половини робочого дня депутатам вдалося розглянути майже 270 питань порядку денного, переважна більшість із яких – земельні – здебільшого це ділянки різного призначення на території колишньої Дударківської сільської ради.

Також були підтримані важливі бюджетні питання та затверджені Програми, зокрема внесено зміни до документу «Турбота», затверджено Програму щодо забезпечення охорони публічного порядку, схвалено Програму «Сприяння створенню та забезпечення функціонування ОСББ» тощо.

Головуючий у підсумку відзначив професійну роботу постійних депутатських комісій та якісну підготовку до сесії виконавчого комітету й наголосив, що він і усі колеги відкриті до діалогу й співпраці на користь громади.

Сесійне засідання було особливим, адже діловий дрес-код депутатів доповнювали вишиванки. Щоправда не усі присутні були у вишитому, але більшість – так.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь