ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Достойні результати команди депутатів Пристоличної сільської ради в обласній спартакіаді  

Дата: 22.05.2021 14:38
Кількість переглядів: 460

У суботу, 22 травня, у місті Ірпінь команда депутатів Пристоличної сільської ради взяла участь у змаганнях другого етапу Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів Верховної Ради  України, депутатів ВР АРК, обласних, територіальних громад, районних, міських, сільських і селищних рад.

Серед учасників від Бориспільського району команда Пристоличної ОТГ була найбільш чисельною, але не єдиною – змагалися також наші сусіди – представники Гірської сільської ради. Окремі райони Київщини представляли збірні команди від кількох громад.

Очолював місцеву команду Пристоличний сільський голова Микола Каськів.

Склад команди: депутати – Роман Білінський, Віталій Венгрін, Дмитро Марисенко, Владислав Махлай, Арен Мкртічян, Олександр Москаленко, Григорій Шмаюн;  Василь Олійник (староста), Геннадій Яцюта (начальник відділу спорту Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я).

Наші спортсмени змагалися у таких видах спорту: футбол (посіли четверте місце), настільний теніс (депутат Владислав Махлай зайняв третє місце), шахи (Роман Білінський – друге місце), шашки, волейбол.

«Для нас це були не лише змагання, а підсилення командного духу серед колег у спорті та в роботі для довірливої співпраці, порозуміння, – прокоментував Микола Каськів. – Результатами ми задоволені. Приємно, що ми разом достойно представили нашу громаду на обласному рівні. Чотири члени місцевої команди вибороли путівку представляти Київщину на Всеукраїнських змаганнях, які плануються 7-12 червня в Чорноморську».

Знай наших! І так тримати!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь