ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Достойні результати команди депутатів Пристоличної сільської ради в обласній спартакіаді  

Дата: 22.05.2021 14:38
Кількість переглядів: 441

У суботу, 22 травня, у місті Ірпінь команда депутатів Пристоличної сільської ради взяла участь у змаганнях другого етапу Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів Верховної Ради  України, депутатів ВР АРК, обласних, територіальних громад, районних, міських, сільських і селищних рад.

Серед учасників від Бориспільського району команда Пристоличної ОТГ була найбільш чисельною, але не єдиною – змагалися також наші сусіди – представники Гірської сільської ради. Окремі райони Київщини представляли збірні команди від кількох громад.

Очолював місцеву команду Пристоличний сільський голова Микола Каськів.

Склад команди: депутати – Роман Білінський, Віталій Венгрін, Дмитро Марисенко, Владислав Махлай, Арен Мкртічян, Олександр Москаленко, Григорій Шмаюн;  Василь Олійник (староста), Геннадій Яцюта (начальник відділу спорту Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я).

Наші спортсмени змагалися у таких видах спорту: футбол (посіли четверте місце), настільний теніс (депутат Владислав Махлай зайняв третє місце), шахи (Роман Білінський – друге місце), шашки, волейбол.

«Для нас це були не лише змагання, а підсилення командного духу серед колег у спорті та в роботі для довірливої співпраці, порозуміння, – прокоментував Микола Каськів. – Результатами ми задоволені. Приємно, що ми разом достойно представили нашу громаду на обласному рівні. Чотири члени місцевої команди вибороли путівку представляти Київщину на Всеукраїнських змаганнях, які плануються 7-12 червня в Чорноморську».

Знай наших! І так тримати!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь