A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Якими будуть урочисті реєстрації шлюбів у Пристоличній сільській раді

Дата: 25.05.2021 20:41
Кількість переглядів: 281

Фото без опису Відомо, що колишня Щасливська сільська рада славилася на ввесь регіон неповторним і оригінальним проведенням урочистих церемоній одруження. Тому бажаючих побратися у Щасливому вистачало і серед місцевих пар, і серед закоханих із сусідніх сіл і міст. Схоже, популярність матиме продовження. Закон дозволяє реєструвати шлюб, незважаючи на місце прописки молодят.

За два тижні травня цього року, відколи Пристолична сільська рада отримала офіційний дозвіл здійснювати державну реєстрацію актів цивільного стану, люди телефонують із запитаннями щодо одруження від заяви до урочистостей.

«Телефонують, розпитують про деталі, записуються на серпень, вересень, щоб реєструвати у нас шлюб. Уже подана одна заява, – розповідає Галина Журавльова, керуюча справами (секретар виконкому). – Вартість реєстрації шлюбу  – 85 копійок (держмито). Урочистості ми раніше проводили завжди на добровільних засадах, своїми силами.  Після спілкування з молодятами визначалися, у якому стилі буде церемонія, вносили корективи у сценарій. Так реалізовували свій творчий потенціал. Людям подобався наш підхід до справи».

Після об’єднання восьми сіл у Пристоличну громаду потребує обговорення питання  проведення урочистостей. Наприклад, чи є потреба укладання договору в законний спосіб із надавачами таких послуг, як це практикується у більшості ДРАЦС. Також на часі місце проведення. Надходять пропозиції від пар про виїзні церемонії та святкування у великій залі приміщення сільради.

Галина Журавльова підсумувала, що організація кожної державної реєстрації шлюбу й урочистої церемонії у Пристоличній сільській раді будуть на високому рівні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь