A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Питання, які розглянуті на засіданні виконкому 19.05.2021

Дата: 27.05.2021 11:33
Кількість переглядів: 503

  1. Про розгляд листа № 50 від19.04.2021 р. КП ЖКК «Щасливський» щодо затвердження розрахунку тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в с. Щасливе, с. Проліски.
  2. Про розгляд листа № 283 від 15.04.2021 р. комунального підприємства «Комунальне унітарне підприємство Пристоличної сільської ради «Олександрівкажитлобудсервіс» щодо затвердження розрахунку тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в селах Велика Олександрівка, Мала Олександрівка, Чубинське, Безуглівка.
  3. Про розгляд листа № 24 від 28.01.2021 р. ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство» щодо затвердження розрахунку тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в с.Дударків.
  4. Про розгляд листа № 47 від 05.05.2021 р. ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство» щодо надання дозволу на тимчасове здійснення комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів в с.Дударків.
  5. Про розгляд заяви Чолач І.В. щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди в с.Велика Олександрівка, вул.Київський шлях,54.
  6. Про розгляд заяви Даньшова Є.М. щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди в с.Велика Олександрівка, вул.Київський шлях,158.
  7. Про зміну поштової адреси об’єкту нерухомого майна: будівлі адміністративного приміщення та земельній ділянці площею 0,0508 га в с.Велика Олександрівка, з вул.Гагаріна, 11-А на вул.Гагаріна,11-В.
  8. Про зміну поштової адреси об’єкту нерухомого майна в с.Велика Олександрівка з вул.Тополева,2 на вул. Тополева,91, в зв’язку із подвоєнням адрес.
  9. Про зміну поштової адреси об’єкту нерухомого майна – будівлі на території кладовища та земельній ділянці в с.Велика Олександрівка з вул.Тополева,2 на вул. Тополева,2-А, в зв’язку із подвоєнням адрес.
  10. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому  будинку, який належить ....   в с. Щасливе, вул.Фермерська.
  11. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому  будинку, який належить Лясковській В.П.,  в с. Велика Олександрівка, вул. Авдєєва (8-В).
  12. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому  будинку, який належить ....,  в с. Щасливе, вул. Виноградна.....
  13. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому  будинку, який належить ....,  в с. Щасливе, вул. Незалежності....
  14. Про розгляд заяви ....... щодо присвоєння адреси земельній ділянці  площею 0,10 га в зв’язку із укладанням договору дарування від 26.04.2021 р. в с.Дударків, вул.Героїв АТО....
  15. Про розгляд заяви .... щодо зміни адреси земельній ділянці  площею 0,04 га в с.Безуглівка, з вул.Степова..... на вул. Славна.....
  16. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому садовому  будинку, який належить.......   в с. Чубинське, Садове товариство «Агро», вул. Лінія 18, будинок .....
  17. Про розгляд заяви ....  щодо присвоєння поштової адреси садовому будинку по вул. Костянтинівська.
  18. Про переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Чубинське, СТ «Агро», вул.Лінія,8, будинок .... Бориспільського району Київської області, який належить ....
  19. Про надання погодження Литвину О.М. на здійснення виїзної (виносної) торгівлі (овочі, фрукти)в с.Проліски.
  20. Про розгляд звернення ФОП Холоденко В.В. щодо надання дозволу на розміщення рекламних носіїв в с.Щасливе.
  21. Про впорядкування квартирних справ Пристоличної об’єднаної територіальної громади.
  22. Про надання дозволу на укладання договору дарування та прийняття в дар 2/7 частки земельної ділянки на ім’я малолітнього ... .
  23.  Про надання дозволу на укладання договору дарування та прийняття в дар житлового будинку та земельної ділянки на ім’я малолітнього .....
  24.  Про надання дозволу на укладання договору дарування та прийняття в дар квартири на ім’я неповнолітньої ......
  25. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Ярош Надії Миколаївни відносно її дочки малолітньої Ярош Каріни Володимирівни, 25.12.2008 року народження.
  26. Про створення комісії для обстеження аварійно-небезпечних зелених насаджень в с.Щасливе.
  27. Про розгляд заяви ..... щодо присвоєння окремої адреси ½ частини будинку по вул. Соснова,7 в с. Щасливе.
  28. Про затвердження Порядку щодо оздоровлення дітей Пристоличної ОТГ.
  29. Про розгляд листа № 138 від 19.05.2021 Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради  щодо тимчасового закриття каналізаційних очисних споруд в с.Проліски.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь