A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Великоолександрівська ЗОШ: квести, інтелект-пікніки, ботанічний сад і блакитний випускний

Дата: 27.05.2021 11:30
Кількість переглядів: 411

Фото без опису Школярі й педагогічний колектив Великоолександрівської ЗОШ креативно підійшли до організації свята Останнього дзвоника в умовах карантину: без масовості, але цікаво.

Як повідомила Олена Кухтик, заступник директора з навчально-виховної роботи, кожен клас самостійно обирав, яким буде свято.

Так, 1-4 класи відзначають закінчення навчального року 27 і 28 травня виїздами на природу, проведенням квестів, виховними годинами – усе індивідуально, під керівництвом вчителів-класоводів і за підтримки батьків.

Для 5 -10 класів свято відбудеться у понеділок, 31  травня.

«Діти прийдуть о 09.00, а потім кожен клас святкуватиме за власним сценарієм: екскурсії, інтелект-пікніки, змагання», –  повідомила Олена Іванівна.

Для випускників святковий захід буде в неділю, 30 травня. Після коротких урочистостей – поїздка в Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України.

Також класи дотрималися шкільної щорічної акції «Посади дерево». На прилеглій території нинішнього травня з’явилися  саджанці калини, сакури та бузку.

А ще родзинкою цьогорічних 11-класників став блакитний колір, який вони обрали для свого вбрання на свято Останнього дзвоника і випускного. Кольорової традиції  випускники Великоолександрівської ЗОШ дотримуються не перший рік поспіль.

Випуск-2021 святкуватимуть на виїзді в місті Кам'янець-Подільський, де буде організована культурно- розважальна програма.

Вітаємо усіх педагогів, школярів і батьків Пристоличної ОТГ із завершенням нинішнього навчального року, а випускникам бажаємо вдалого старту в доросле життя!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь