ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

За перший квартал фахівці управління соцстраху Київщини перевірили майже 1,9 тис. лікарняних. Кожен п’ятий лікарняний виданий з порушеннями

Дата: 29.05.2021 14:29
Кількість переглядів: 487

Фахівцями відділу перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області у І кварталі 2021 року під час планових та позапланових перевірок закладів охорони здоров’я перевірено 929 листків непрацездатності та 965 листків непрацездатності під час перевірок страхувальників з питань обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності застрахованим особам.

При здійсненні перевірок закладів охорони здоров’я виявлено: 48 необґрунтовано виданих листків непрацездатності (5,2%), 152 листки непрацездатності виданих з порушеннями Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, або 16,4% від загальної кількості перевірених лікарняних.

За результатами перевірок страхувальників встановлено, що 212 листків непрацездатності видано з порушенням Інструкції про порядок заповнення листка непрацездатності, а це більше, ніж кожен п’ятий листок непрацездатності (21,9%) від загальної кількості перевірених.

За результатами перевірок закладів охорони здоров’я Київської області по необґрунтовано виданих (продовжених) листках непрацездатності Фонду відшкодовано 7 644,52 грн. та попереджено виплат на суму 30 375,03 грн.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь