A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Шкільний випускний-2021 у Щасливому: красиве свято на стадіоні

Дата: 07.06.2021 10:44
Кількість переглядів: 834

Фото без опису Ситуація з COVID-19 в Україні та Пристоличній ОТГ стабілізувалася, вчителі вакцинувалися, тому нинішні випускники Щасливського НВК планують організувати свято на стадіоні. У адміністрації закаду підтвердили цю інформацію.

«Звичайно, у цьому році не може бути традиційного масштабного випускного, як у нас проходили в попередні роки. Плануємо значно скромніші заходи, з дотриманням карантинних вимог, але на стадіоні. Якщо не буде введено додаткових протиепідемічних обмежень.

І діти, і батьки, і вчителі хочуть, щоб це було велике свято молодості й краси для нашого села. Це має бути особливий і красивий день. Випускники готуються презентувати себе. Їх понад 100 чоловік, це наша гордість. Усе село Щасливе має побажати їм щасливої дороги в самостійне життя», – поділився планами директор НВК Юрій Йовбак.  

Орієнтовно випускний планується після 28 червня. Про дату і час буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, на зміну 144 випускникам-2021 у Щасливський НВК прийдуть і Пролісківську філію ОНЗ «Щасливський НВК» прийдуть 144 першокласники. Усього було заяв понад 250 від батьків, які мешкають тут чи планують оселитися.  

Відомо, що випускний-2021 у Дударківській ЗОШ планується із сюрпризом, сценарій твориться у співавторстві педагогів і батьків, але обов’язковими залишаються традиційні рушники та настанови для вже дорослих дітей.

Випуск-2021 у Великоолександрівській ЗОШ після шкільних урочистостей святкуватимуть на виїзді в місті Кам'янець-Подільський, де запланована культурно - розважальна програма.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь