A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проєкт порядку денного виконкому на 17.06.2021 р.

Дата: 11.06.2021 17:11
Кількість переглядів: 546

Проєкт орієнтованого

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

від  17 червня 2021 року                   с. Щасливе

 

  1. Про розгляд розпорядження № 319 від 24.05.2021 р. Київської обласної державної адміністрації «Про підготовку та відзначення у Київській області 25-ї річниці Конституції України».
  2. Про розгляд розпорядження № 143 від 24.05.2021 р. Бориспільської районної державної адміністрації «Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Бориспільського району до роботи в осінньо-зимовий період 52021/2022 років».
  3. Про розгляд листа № 182 від 08.06.2021 р. ОНЗ «Щасливський навчально-виховний комплекс «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Пристоличної сільської ради» щодо зміну режиму роботи школи у дві зміни.
  4. Про розгляд листа № 150 від 28.05.2021 р. Управління капітального будівництва , житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради щодо коригування проектно-кошторисної документації на реконструкцію КНС-3 в с. Чубинське.
  5. Про розгляд заяви Теслі О.Г. щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди (продовження терміну дії паспорту прив’язки) в с.Дударків, вул.Незалежності,45А.
  6. Про розгляд заяви  Морошкіної Т.О. щодо зміни адреси земельній ділянці в с.Безуглівка з вул.Степова,13 на вул. Степова,11.
  7. Про розгляд заяви  Черненка С.М. щодо зміни адреси земельній ділянці в с.Безуглівка з вул.Степова,11 на вул. Степова,13.
  8. Про розгляд заяви  Титарчука Д.Н. щодо зміни адреси земельній ділянці під гараж в с.Чубинське з вул.Садово-Дачної,15 на вул. Господарська,237Г.
  9. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому   житловому  будинку, який належить Горбатенко С.С.  в с. Щасливе, вул. Героїв Майдану,43.
  10. Про розгляд заяви Гура П.А. щодо присвоєння адреси земельнім ділянкам  в зв’язку із поділом на три частини в с. Щасливе по вул. Гоголівська.
  11. Про розгляд заяви Янченка Є.В. щодо присвоєння адреси земельній ділянці в с.Займище, по вул. Центральна, яка належить заявнику на підставі договору дарування.  
  12. Про розгляд заяви Півня О.М. щодо присвоєння адреси земельній ділянці в с.Дударків, по вул. Гоголя, яка належить заявнику на підставі свідоцтва про право власності.  
  13. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому садовому  будинку, який належить Ясінському А.М. в с. Щасливе, вул. Костянтинівська,20.
  14. Про переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Щасливе, вул. Костянтинівська, який належить Кучері.
  15. Про переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Займище, вул. Садова,5, Бориспільського району Київської області, який належить Стадницькому В.М.
  16. Про надання погодження …. на здійснення виїзної (виносної) торгівлі (овочі, фрукти)в с.Чубинське.
  17. Про розгляд звернення ТОВ «МАССМАРТ» щодо надання дозволу на розміщення рекламних носіїв в с.Чубинське
  18. Про розгляд заяв щодо перереєстрації квартирних справ  Пристоличної об’єднаної територіальної громади.
  19. Різне

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь