A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Євро-2020: у Щасливому з’явилася фан-зона для перегляду футбольних матчів

Дата: 17.06.2021 13:35
Кількість переглядів: 879

Фото без опису Щоб не пропустити все найцікавіше та проникнутися футбольним духом Євро-2020, створено нову локацію під відкритим небом для громадського перегляду матчів  у селі Щасливе Пристоличної сільської  ради. Це лаунж-зона на великій галявині за приміщенням сільради, поблизу Щасливського НВК.

Уже сьогодні, 17 червня, фанати зможуть комфортно розміститися на м’яких пуфах, стільцях, лавах, щоб спостерігати за грою на великому екрані нашої збірної проти Північної Македонії та відчути атмосферу справжнього стадіону і єдності між вболівальниками.

Вхід безкоштовний. Алкогольні напої та цигарки на території заборонено.

Ініціатор і головний натхненник створення сучасної локації – депутат сільської ради, член постійної комісії з гуманітарних питань, директор  ТОВ «ФК «Арсенал-Київ» Олександр Москаленко.  Його пропозицію підтримав Пристоличний сільський голова Микола Каськів. В організації фан-зони брали участь комунальники та педагоги і школярі НВК.

«Я вболіваю за футбол, хочу, щоб громада долучилася до Євро-2020, вболівала за нашу збірну. Приємно, що сільський голова підтримав цю ідею. Це приклад співпраці влади і бізнесу на користь громади. Ми хочемо, щоб ця фан-зона працювала впродовж сезону і стала більш функціональною. Розраховуємо, що місцеві жителі будуть дотримуватися чистоти і порядку», – розповів Олександр Москаленко.

Також депутат має плани домовитися з власником сусідньої земельної ділянки та спільно з сільською радою організувати літню зону відпочинку для громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь