A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Ганьба! Дударківці  смітять безбожно

Дата: 17.06.2021 21:27
Кількість переглядів: 738

Представники Пристоличної сільської ради на території сіл Дударків і Займище системно взялися за вирішення давньої тамтешньої проблеми зі сміттям.

За бюджетні кошти у лічені місяці було ліквідовано численні стихійні сміттєзвалища, що накопичувалися роками. Наразі відпрацьовується механізм вивезення твердих побутових відходів і система оплати за послугу. Планується встановлення додаткових сміттєвих баків. 

Але радіють поступовим зрушенням на краще далеко не всі. Окремі мешканці згаданих сіл із маніакальною настирливістю продовжують смітити всюди, де трапиться така нагода. Найбільше приваблює порушників територія поблизу каналізаційної насосної станції.

«Якщо сьогодні ми приберемо біля КНС, то вже завтра доведеться вивозити звідти причіп відходів. І так постійно. Схопити «на гарячому» порушників інспектору з благоустрою не вдається, залишається закликати селян до совісті. Без підтримки й розуміння мешканців чистоти у селах не буде. Ми витрачаємо час і кошти, прибираючи за недобросовісними людьми», – коментує ситуацію Олександр Дригота, начальник УКБ.

За інформацією першого заступника Пристоличного сільського голови Василя Дембіцького, нині триває робота над можливістю встановлення системи відеонагляду. На червневу сесію сільради винесено питання про виділення коштів на придбання перших 25 відеокамер. Планується встановлення камер також і в місцях потенційних сміттєзвалищ.

А поки залишається надія, що люди  зрозуміють просту суть відомого прислів’я:  «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять» і почнуть звикати не ганьбитися.

У селах Дударків і Займище має бути прибрано і комфортно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь