A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Виїзний прийом у Дударкові: земля, тренажери, товариство і культура

Дата: 22.06.2021 23:23
Кількість переглядів: 442

22 червня Пристоличний сільський голова Микола Каськів провів виїзний прийом у селі Дударків.

На розмову з очільником громади прийшли люди переважно з особистими питаннями щодо приватних земельних ділянок. Зокрема дві жінки з подивом запитували, чому депутати не проголосували за зміну цільового призначання їхніх ділянок, якщо зауважень до документації не було.

Нагадаємо, до земельних питань на території колишньої Дударківської сільради депутати ставлять дуже прискіпливо, а часом упереджено. Тому іноді бракує їхніх голосів для прийняття рішень, не зважаючи на те, що є схвальні висновки і рекомендації постійної депутатської комісії з земельних відносин.

Микола Каськів назвав такі непорозуміння тимчасовими і запевнив, що для сільської ради питання людей першочергові. Власниці ділянок повторно подаватимуть документи на затвердження сесії.

Також були пропозиції щодо встановлення вуличних тренажерів на території села, наприклад, на подвір’ї школи. Микола Каськів назвав ідею слушною і пообіцяв віднайти способи її реалізації.

Зі стосом документів на прийом завітала представниця від групи власників приватних будинків одного з 20 товариств – «Кооператор», що у складі великого садового масиву поблизу села Займище. Жінка озвучила колективне прагнення більшості: садове товариство має ввійти до складу села й нині нічійні мережі мають бути передані на баланс місцевого КП. Однак, за її словами, існує давній конфлікт інтересів між власниками та керівництвом товариства. Питання взяте на контроль, ситуація вивчається.

Дударківець пан Приходько порушив тему культури. Він продемонстрував  раритетний плакат 30-річної давнини, просив прибрати дві бетонні фігурки левів на сходах до адмінкорпусу, ініціював змінити герб села. Із баченням вдосконалення культурного життя Дударкова він визвався поділитися з керівником Управлінням гуманітарного розвитку та охорони здоров’я.

Після спілкування з селянами Микола Каськів оглянув стан територій у центрі села, де раніше були сміттєзвалища. Побаченим керівник залишився задоволений.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь