A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

24 червня приступив до виконання службових обов'язків поліцейський офіцер громади на території Пристоличної сільської ради

Дата: 24.06.2021 16:56
Кількість переглядів: 905

У четвер, 24 червня, Пристоличний сільський голова Микола Каськів офіційно представив керівному складу виконавчого комітету поліцейського офіцера громади – Віталія Віталійовича Коновалюка.

Знаковим є той факт, що Пристолична ОТГ разом із Золочівською сільрадою – перші й поки єдині на Бориспільщині реалізували проект «Поліцейський офіцер громади» від Національної поліції.  

Мета проекту – тісна взаємодія дільничного з об’єднаною територіальною громадою та орієнтація поліцейського на її потреби.

Поліцейський офіцер громади (ПОГ) працюватиме на території нашої ОТГ і підпорядковуватиметься Бориспільському районному управлінню поліції.

Новопризначений ПОГ Віталій Коновалюк – капітан поліції, йому 27 років, одружений, мешкає у селі Велика Олександрівка, раніше працював дільничним у селі Дударків, нещодавно успішно завершив навчання в рамках нового проекту.

За домовленістю з місцевою владою Віталію Коновалюку для роботи і прийому громадян будуть надані приміщення у селах Велика Олександрівка та Дударків. Головне місце роботи, облаштоване згідно з вимогами проекту, буде у селі Щасливе. Також у розпорядженні ПОГ має бути поліцейське авто.  

Віталій Коновалюк під час знайомства з керівництвом громади наголосив, що налаштований оптимістично, служитиме на території ОТГ як «самостійна бойова одиниця». Свій графік поки називає цілодобовим. Але йому буде нелегко, бо, зважаючи на кількість населення Пристоличної ОТГ, на території має працювати два таких фахівці.

Поліцейський офіцер громади здійснюватиме консультації, проводитиме роз’яснювальну роботу, реагуватиме на усі факти порушення правопорядку.

Пізніше буде оприлюднено робочий телефон Віталія Коновалюка.

Нагадаємо, тісна співпраця поліцейських із громадянами активно практикується в США, Великій Британії, Франції та інших країнах. Нині поліцейські офіцери громади служать у більшості областей України. Наразі до проекту долучилася і Бориспільщина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь