A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Виділено кошти на проект реконструкції додаткового приміщення для Щасливського НВК

Дата: 02.07.2021 09:22
Кількість переглядів: 430

30 червня депутати Пристоличної сільської ради проголосували за виділення коштів на фінансування робіт із виготовлення проектно-кошторисної документації щодо реконструкції будівлі Інформаційно-обчислювального центру (колишнього радгоспу «Бортничі») під заклад освіти на вул. Лесі Українки, 20 у селі Щасливе.

За словами сільського депутата і директора Щасливського НВК, земельна ділянка під будівлею площею 0,8 га уже знаходиться в комунальній власності сільради. А шлях до реконструкції старого приміщення розпочався кілька років тому.

Сьогодні адміністрація Щасливського НВК попередньо розмірковує над тим, щоб у реконструйованій будівлі розмістити не початкову школу, як планувалося, а 10 і 11 класи.

«Для нинішньої початкової школи не вистачить місця у додатковому приміщенні, бо дітей за три роки істотно побільшало – уже понад 500 учнів. Це територія для старшокласників – максимум може розміститися чотири паралелі. Оскільки з 2026 року буде конкурсний відбір до ліцею – старшої школи, згідно з новими вимовами реформи освіти, то це приміщення ідеально підходить для старшокласників», – розповідає директор.

За його словами, уже на завершальному етапі виготовлення проекту реконструкції об’єкта, де передбачено, крім іншого,  котельня, майданчики на подвір’ї, устаткування тощо.

Про терміни початку ремонтних робіт поки не йдеться. Ю.Йовбак припускає, якщо фінансових і паперових затримок на усіх етапах не виникатиме, то за рік від старту робіт можна здати об’єкт в експлуатацію.

«Щорічне зростання кількості школярів у НВК спонукає поспішати з реконструкцією додаткового приміщення», – підсумував співрозмовник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь