A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Земельна комісія без голови: Арена Мкртічяна колеги попросили

Дата: 02.07.2021 12:38
Кількість переглядів: 574

Під завершення четвертої сесії Пристоличної сілької ради присутні обговорили питання, внесене до порядку денного головуючим  Миколою Каськівим. Воно стосувалося претензій до виконання обов’язків голови постійної комісія з питань земельних відносин Арена Мкртічяна і пропозиції звільнити його від головування.

«Не очікував від Арена Артуровича деструктивної позиції в роботі комісії. Але він дозволяє собі перевищувати повноваження: ігнорується етика і повага до колег, вибірково блокуються питання, не підписуються протоколи засідання. Це непрофесійний підхід. Тому моя позиція – звільнити голову комісію від обов’язків, але нехай він залишається членом земельної комісії», – прокоментував сільський голова.

Депутатів обурив той факт, що голова земельної комісії не подав заяви перед сесією про конфлікт інтересів, але виніс на засідання особисті питання:

  1. Про розгляд звернення Мкртічяна Арена Артуровича про передачу у власність земельної ділянки площею 0,50 га для ведення особистого селянського господарства в селі Проліски.
  2. Про розгляд звернення Мкртічяна Артура Кімовича про передачу у власність земельної ділянки площею 0,50 га для ведення особистого селянського господарства в селі Проліски.

Колеги не підтримали цих питань, зважаючи і на те, що попереднім голосуванням депутати уже передали ці ділянки у комунальну власність громади.

Позицію сільського голови підтримав депутат Олександр Бовсуновський, який зазначив, що своїми діями Арен Мкртічян налаштував проти себе більшу половину депутатського корпусу.

Член земельної комісії Микола Шмаюн сказав, що свого часу був ініціатором того, щоб Арен Мкртічян очолив комісію, але тепер розчарований.

«Я давно знаю  Арена, але відколи він обіймає посаду голови комісії – це інший Арен. Я не знаю, чим він керується і чому веде себе полярно. Він створив несприятливу атмосферу для роботи комісії, я не хочу працювати з ним у таких умовах», – заявив Микола Шмаюн.

Невдоволення щодо діяльності А. Мкртічяна висловив і депутат Григорій Шмаюн.

Секретар сільської ради Людмила Кущенко повідомила про зауваження щодо ведення протоколів засідань земельної комісії.

 Депутат Лілія Баркова порадила А. Мкртічяну написати заяву про звільнення за власним бажанням, щоб припинити обговорення.

Однак він відмовився, усі зауваження і претензії на свою адресу спростовував.

У підсумку депутати майже одноголосно підтримали відставку голови земельної комісії. Нової кандидатури очолити одну з найважливіших депутатських комісій ніхто не запропонував.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь