A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Про проблеми в ЖК 7’я

Дата: 08.07.2021 10:44
Кількість переглядів: 489

На особистий прийом до Пристоличного сільського голови Миколи Каськіва цього тижня вкотре прийшов А. Баранов, голова правління  ОСББ «Надія-3» – ГО, куди входить мешканці 132-х квартир і власники комерційних приміщень ЖК 7’я.

Він скаржився на безлад на території гаражних кооперативів і сараїв, які по сусідству з ЖК, що заважає комфорту мешканців. Говорив про наявність відкритих люків, зарослі амброзії, потребу встановити  паркан  з боку гаражів, також відремонтувати дорогу на вул. Лесі Українки, біля магазину «Гурман» тощо.

 «Ми повинні розмежовувати зони відповідальності та впливу сільської ради, ОСББ і забудовника у питаннях ЖК.  Мешканці комплексу мають розуміти свою відповідальність за стан ЖК та прилеглої території. Наше КП надає послуги з водовідведення, тому це єдине питання в компетенції сільради.  Я особисто зустрічався з забудовником і спілкувався щодо проблем електропостачання на території ЖК, були досягнуті певні домовленості.  Але впливати на ділові відносини між забудовником й інвесторами чи власниками квартир місцева влада не має жодного права. Щодо ремонту дороги, то це уже заплановано», – резюмував сільський голова.  

Микола Каськів дав доручення своєму першому заступнику Василю Дембіцькому виїхати на місце й детально вивчити ситуацію щодо кожного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь