A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Засідання виконкому

Дата: 20.07.2021 13:43
Кількість переглядів: 430

22 липня 2021 року о 1.00 відбудеться засдіання виконкому:

Проєкт

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про затвердження плану заходів щодо відзначення 30-ї річниці Дня Незалежності України.
  2. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому об’єкту: амбулаторія загальної практики сімейної медицини в с.Щасливе, по вул. Лермонтова.
  3. Про розгляд листа ТОВ «Єврогазмонтаж» на порушення правил благоустрою об’єкту «Будівництво станції знезалізнення по вул.Київський шлях,123-В в с.В.Олександрівка».
  4. Про надання дозволу на переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Щасливе, вул. Андріївська,2, який належить Беньку С.В.
  5. Про розгляд звернення Керч А.В.  щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в с.Щасливе, Проліски.
  6. Про розгляд звернення Сєдової Л.А.  щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в с. Велика Олександрівка, Чубинське.
  7. Про розгляд звернення ТОВ «Щасливський ліцей «Радосвіт»  щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в с. Щасливе.
  8. Про розгляд звернення ТОВ «МАССМАРТ» щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в с.Щасливе.
  9. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому   житловому  будинку, який належить Остапчуку С.О.  в с. Щасливе, вул. Садова,7.
  10. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому   об’єкту «Магазин продовольчих товарів та кафе», який належить ФОП «Прокопенко М.В.,  в с. Проліски, вул. Паркова,2.
  11. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому   житловому  будинку, який належить Свинцову С.С.  в с. Щасливе, вул. Довженка,12.
  12. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому  садовому будинку, який належить Кобзей С.В.  в с. Щасливе, вул. Зарічна,4.
  13. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому   садовому  будинку, який належить Кліменковій А.В. та Кліменкову П.С. в с. Щасливе, вул. Зарічна,2.
  14. Про розгляд заяви Сагайдак О.А. щодо присвоєння адреси земельній ділянці  в зв’язку із укладанням договору купівлі частини ділянки  в с.Проліски, вул. Ватутіна,13А.
  15. Про розгляд заяви Саєнко К.В. щодо присвоєння адреси земельній ділянці  в зв’язку із укладанням договору купівлі в с.Дударків, вул. Миру,35А.
  16. Про розгляд заяви Мізіної І.І. щодо присвоєння адреси новоутвореній земельній ділянці  в зв’язку із укладанням договору купівлі в с.Щасливе, вул. Костянтинівська,18А.
  17. Про розгляд заяви Богомазову А.В. щодо присвоєння адреси новоутвореній земельній ділянці  в зв’язку із укладанням договору купівлі  в с.Щасливе, вул. Костянтинівська,18.
  18. Про розгляд заяви Мартіросян Л.Г. щодо присвоєння адреси новоутвореній земельній ділянці  в зв’язку із укладанням договору купівлі в с.Щасливе, вул. Костянтинівська,8-А.
  19. Про розгляд заяви Сидоренко С.В. щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку  в с.Дударків, вул. Довженка,14.
  20. Про розгляд заяви Флорінського Є.О. щодо присвоєння та зміни адреси новоутвореним земельним ділянкам  в зв’язку із поділом на дві частини в с. Велика Олександрівка (з вул. Грушевського на вул. Каштанова,25, 25-А).
  21. Про розгляд заяви Прошкіна В.М. щодо присвоєння адреси новоутвореним земельним ділянкам  в зв’язку із поділом на частини в с. Дударків, вул.Польова,11.
  22. Про розгляд заяви Аль-Ахмад Фейсал Таха щодо присвоєння адреси земельній ділянці  в зв’язку із укладанням договорів купівлі земельних ділянок в с.Дударків, вул. Сонячна,206А.
  23. Про розгляд заяви Мусієнка Ю.О. щодо зміни адреси земельній ділянці під гараж з вул.Садово-Дачна,15 гар.14 на вул. Господарська,233-Г.
  24. Про розгляд заяви ТОВ «ІБК «Будінвестгруп» щодо присвоєння адреси земельним ділянкам в с.Мала Олександрівка.
  25. Про розгляд звернення Коломійцю М.І. щодо надання дозволу на здійснення виїзної (виносної) торгівлі (овочі, фрукти) в с.Чубинське (дорога із Чубинського на Олександрівку, в с.Щасливе вул. Героїв Майдану (біля Хесбургер).
  26. Про розгляд звернення Маммадоглу Камал  на здійснення виїзної (виносної) торгівлі (овочі, фрукти, кавуни) на місцевих ринках в селах ОТГ.
  27. Про розгляд заяви Шпитківського В.В. щодо продовження дії дозволу паспорту прив’язки тимчасової стаціонарної споруди в с.Щасливе, вул. Фестивальна,22-А.
  28. Про розгляд заяви ПП «Семі Україна» щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди (с.Щасливе, вул.Героїв Майдану,28).
  29. Про розгляд заяви ФОП Куліш Т.М. щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди (с.Дударків, провул. Сковороди,2 «А», подовження дії паспорту прив’язки).
  30. Про розгляд заяви Кучеренка В.О. щодо надання дозволу на розміщення тимчасової малої стаціонарної споруди (с.Чубинське, вул. Бориспільська).
  31. Про розгляд заяв Єлисеєва В.С., Гудзь Г.М., Бастило Г.А., Левченко Л.Я., Навроцької О.М., Капелюшної І.В., Кулі В.О., Онищук Т.В., Кузьмича В.А., Сіденко А.Ю., Левченко І.В., Дробот Н.А., Тарасенко О.І., Середюк Г.І., Кулик Л.І., Павленко Г.Г. щодо внесення змін до квартирного обліку за місцем проживання.
  32. Про постанову на квартирний облік Матющенка Р.Ю. за місцем проживання.
  33. Про зняття з квартирного обліку громадян Романова М.І.
  34. Про розгляд заяви Рябишенко З.В. щодо надання дозволу на приватизацію квартири № 13 по вул. Фестивальна,26 кв.13 с.Щасливе.
  35. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Сидоренко Наталії Миколаївни відносно її сина неповнолітнього Сидоренка Артема Петровича, 02.01.2007 року народження.
  36. Про розгляд листа № 94 від 19.07.2021 р. КП «ЖКК «Щасливський» щодо надання дозволу на підготовку і видачу технічних умов на підключення до централізованого водопостачання.
  37. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь