ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

На розгляд сесії: фінанси на автомийку і проектно-кошторисну документацію, тема ББЛІЛ

Дата: 28.07.2021 12:10
Кількість переглядів: 662

На розгляд п’ятої сесії Пристоличної сільської ради 30 липня, окрім іншого (усього 129 питань), винесено питання виділення 42 тис. 499 грн на придбання автомийки високого тиску Karcher для КП «КУП» Олександрівкажитлобудсервіс». Техніка дозволяє мити дуже забруднені поверхні та прочищати каналізаційні труби.

Про це повідомила секретар сільської ради Людмила Кущенко.

Також депутати будуть обговорювати  питання виділення коштів УКБ на розробку проектно-кошторисної документації на реконструкцію старої будівлі медичної амбулаторії в селі Щасливе під адміністративно-офісний центр, де згодом має розміститися ЦНАП.

За словами Людмили Кущенко, у переліку питань порядку денного чергової сесія переважна більшість – земельні, зокрема від жителів колишньої Дударківської сільради.

«Згідно з новими законодавчими вимогами, потрібно 2/3 депутатських голосів, щоб земельне питання було ухвалено. Є земельні питання, які розглядатимуться повторно, оскільки під час голосування на попередній сесії не вистачило лише кількох голосів для прийняття позитивного рішення», –  розповідає секретар сільради.

Також співрозмовниця повідомила, що після детального обговорення на постійних депутатських комісіях, обранці дійшли схвальної попередньої згоди щодо пропозиції районної ради до Пристоличної сільської ради ввійти до складу співзасновників Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування (КНП «ББЛІЛ»), але остаточне рішення буде відомо після сесійного головування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь