A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Кадрові ротації в керівному складі Пристоличної сільської ради

Дата: 10.08.2021 15:24
Кількість переглядів: 785

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 10 серпня позачергова сесія Пристоличної сільської ради була ранньою короткою і продуктивною.

Пів на восьму в залі засідань зібралися місцеві депутати для розгляду трьох питань порядку денного. Одним із головних було кадрове – Про затвердження кандидатури на посаду заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Пристоличної сільської ради.

Претендував на вакантне місце Олександр Сергійович Строкач, колишній начальник Управління капітального будівництва, ЖКГ та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради, який кілька останніх місяців працював у столиці.

Оскільки Олександр Строкач раніше зарекомендував себе як висококласний професіонал і дієвий керівник, то запитань чи заперечень щодо його кандидатури в депутатів не виникло.

Обранці по-дружньому привітали Строкача з поверненням у процес діяльності Пристоличної ОТГ, а потім одноголосно ухвалили його призначення на посаду – 18 голосів «за».

Відтепер Олександр Строкач, окрім виконання інших посадових обов’язків, опікуватиметься роботою ЖКГ та питаннями будівництва. У виступі він подякував присутнім за довіру й пообіцяв сумлінно працювати на користь громади.

Відразу після завершення сесії Пристоличний сільський голова Микола Каськів разом із новопризначеним заступником відвідали всі будівельні майданчики ОТГ і обговорили проблеми, що потребують невідкладного вирішення.

Нагадаємо, попередній заступник сільського голови Євгеній Погорєлий виявив особисте бажання скласти повноваження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь