A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Засідання виконкому 19 серпня 2021

Дата: 19.08.2021 16:21
Кількість переглядів: 343

На засіданні виконавчого комітету від 19 серпня 2021 року  розглянуті наступні питання:     

 

  1. Про затвердження переліку соціальних послуг, які надаються в Пристоличній сільський раді згідно з класифікатором соціальних послуг затвердженим наказом Міністерства соціальної політики України від 23.06.2020 № 429 «Умови та порядок надання соціальних послуг структурним підрозділом Пристоличної сільської ради».
  2. Про зміну місця розташування виборчої дільниці  на постійній основі в с.Проліски.
  3. Про затвердження Порядку відключення споживачів (абонентів) від мереж водопостачання та водовідведення  КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс».
  4. Про розгляд листа КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» щодо затвердження розрахунку вартості послуг за торгівлю.
  5. Про уповноваження КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» на укладання договорів із заявниками на розміщення рекламних носіїв.
  6. Про зміну поштової адреси житловому будинку, який належить Ларькіній Вірі Михайлівні в с. Велика Олександрівка, з вул. Чапаєва,41 на вул. Соборна,41-А в зв’язку із здвоєнням адрес.
  7. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому будинку, який належить Власенку М.С., в с. Щасливе, вул. Абрикосова,9.
  8. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому садовому будинку, який належить Панасенко В.В., в с. Щасливе, вул. Зарічна,7.
  9. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому садовому будинку, який належить Бурі Ю.В., в с. Щасливе, вул. Зарічна,6.
  10. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому будинку, який належить Ковальчуку Л.І., в с.Велика Олександрівка, вул. Сухомлинського,55.
  11. Про присвоєння поштової адреси новозбудованому будинку, який належить Яровому О.Г., в с.Велика Олександрівка, вул. Чкалова,37а.
  12. Про розгляд заяви Неруша О.В. щодо присвоєння адреси земельній ділянці в зв’язку із укладанням договору дарування в с.Проліски, вул. Матросова (30Б).
  13. Про розгляд заяви Лебідь К.А. щодо присвоєння адреси земельній ділянці в зв’язку із укладанням договору дарування в с.Щасливе, вул. Гагаріна (6А).
  14. Про розгляд заяви Далгатової Амінат щодо присвоєння адреси новоутвореним земельним ділянкам в зв’язку із поділом існуючої ділянки на дві частини в с.Щасливе, вул. Довженка,4.
  15. Про розгляд заяви Зінченко О.Г. щодо присвоєння адреси земельній ділянці, яка належить заявнику на підставі державного акту на право власності на земельну ділянку, в с.Дударків, вул.4-а Проектна,14.
  16. Про розгляд заяви Клишти І.М. щодо присвоєння адреси земельній ділянці, яка належить заявнику на підставі державного акту на право власності на земельну ділянку, в с.Дударків, провул.Першотравневий,8.
  17. Про розгляд заяви Саприкіну В.Л. щодо присвоєння адреси земельній ділянці, яка належить заявнику на підставі договору купівлі-продажу земельної ділянки, в с.Дударків, провул.Першотравневий,40.
  18. Про розгляд заяви Бритвіна В.В. щодо присвоєння адреси земельній ділянці, яка належить заявнику на підставі договору купівлі-продажу земельної ділянки для садівництва, в с.Щасливе, вул.Андріївська,4.
  19. Про розгляд заяви Підлісного Ю.А. щодо присвоєння адреси земельній ділянці в зв’язку із об’єднанням двох ділянок, які належать заявнику на підставі договорів купівлі-продажу від 19.01.2021 р., в с.Щасливе, вул.Демидова,22.
  20. Про розгляд заяви ТОВ «ІБК «Будінвестгруп» щодо присвоєння адреси земельним ділянкам в с.Мала Олександрівка.  
  21. Про розгляд заяви Кузьмина А.Д. щодо присвоєння адреси земельним ділянкам в с.Мала Олександрівка.  
  22. Про розгляд листа ТОВ «Оріана» щодо зміни адреси земельній ділянці 3220888001:01:003:0075 з вул. Лисенка,16 в с.Щасливе в зв’язку із здвоєнням адрес.
  23. Про надання дозволу на переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Щасливе, вул. Костянтинівська,20, який належить Ясінському А.М.
  24. Про надання дозволу на переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Щасливе, вул. Липовий Гай,1, який належить Санжаревській О.О.
  25. Про надання дозволу на переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Чубинське, вул. СТ Агро, вул. Лінія,6 № 70, який належить Сидоренко Г.Г.
  26. Про визначення розміру плати за розміщення об'єктів зовнішньої реклами на території Пристоличної сільської ради.
  27. Про розгляд звернення ТОВ «МАССМАРТ» щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в с.Щасливе.
  28. Про призначення відповідальної особи за проведення реєстрації пасік на території Пристоличної ОТГ та подання документів для подальшого отримання дотацій.
  29. Про розгляд заяви Петиченко Є.О. щодо надання дозволу на порушення благоустрою (викладання тротуарної плитки) по вул. Центральна,62 в с.Мала Олександрівка.
  30. Про розгляд заяв громадян щодо внесення змін до квартирного обліку за місцем проживання громадян.
  31. Про постанову на квартирний облік за місцем проживання Білоусько Л.М., Тимошенко О.О.
  32. Про зняття з квартирного обліку громадян Бородавка В.М.
  33. Про розгляд листів КП «ЖКК «Щасливський» щодо надання дозволу на підготовку і видачу технічних умов на підключення до централізованого водопостачання (Чугреєв, Немеш Л.В., Колесникова Н.О.).
  34. Про розгляд листа № 478 від 18.08.2021 р. КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» щодо надання дозволу на підготовку і видачу технічних умов на підключення до централізованого водопостачання (ТОВ «Ді Сі Ейч Рітейлхаб»).
  35. Про розгляд заяви ФОП Шумейко О.П. щодо надання погодження на розміщення атракціонів в с.Щасливе біля будинку культури.
  36. Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання неповнолітнього Хабадзе Івана Давідовича.
  37. Про встановлення опіки та призначення опікуна над малолітньою Маринюк Анастасією Анатоліївною.
  38.  Про надання дозволу Поповій Наталії Анатоліївні на укладання договору переуступки права вимоги по договору.
  39. Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання неповнолітнього Бобира Дениса Максимовича.
  40. Про затвердження переліку заходів та їх фінансування до дня Незалежності в с.Щасливому.
  41. Про затвердження переліку заходів та кошторису до Дня Прапору в с.Велика Олександрівка (велопробіг), в с.Дударків (тато, мама я -щаслива родина).
  42. Про розгляд заяви Миронової О.В. щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому будинку.
  43. Про  розгляд заяви КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» щодо надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою.
  44.  Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь