A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Із 13 вересня – аудити в комунальних підприємствах

Дата: 13.09.2021 13:17
Кількість переглядів: 516

Розширена нарада, яку провів Пристоличний сільський голова Микола Каськів минулого тижня щодо роботи комунальних підприємств із метою звітності їх керівників за вісім місяців поточного року, продемонструвала мінуси діяльності місцевих КП.

«Після вкрай необхідного підняття тарифів на водопостачання та водовідведення фінансова ситуація на підприємствах не вирівнялася настільки, як очікувалося», – зауважив Микола Каськів керівникам КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» і  КП ЖКК «Щасливський» після озвучених сум заборгованості станом на 1 серпня.

У відповідь комунальники нарікали, що їхні підприємства і раніше не були  рентабельними, системно бракує кадрів, у галузь не йде працювати молодь, середній вік співробітників 50+ тощо.

Спільні проблеми комунальними підприємствами були озвучені такі: поточна заборгованість за електропостачання у зв’язку з системною несвоєчасною оплатою споживачами за отримані комунальні послуги, абонентська заборгованість – списки злісних неплатників серед населення, відсутність частини договорів, зокрема, на послуги з вивезення твердих побутових відходів, пасивна робота КП із боржниками, неукомплектованість кадрами КП у середньому на третину від штатних потреб.

У процесі обговорення питань керівників КП зобов’язали подавати позови до суду про стягнення заборгованості у примусовому порядку зі злісних неплатників за спожиті комунальні послуги.  До 15 жовтня вирішили обговорити результативність таких заходів.

Микола Каськів дав доручення провести аудити з залученням спеціалістів на кожному КП, починаючи з 13 вересня, з метою напрацювання системи заходів для підвищення результативності та якості роботи комунальних підприємств.

Підписано відповідні розпорядження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь